Kurv

Handelsbetingelser

& persondata

Handels-betingelser

& persondata

Læs mere om vores handelsbetingelser

Eater formidler salg af varer og tjenesteydelser for en række leverandører. Når du køber værdibevis via eater.dk accepterer du nedenstående generelle betingelser:

Det er Leverandøren, og ikke eater, der leverer de varer eller tjenesteydelser, som et værdibevis giver adgang til.

For at købe værdibeviser via eater.dk. skal du være fyldt 18 år. Ved bestilling af værdibeviser på eater.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

1. Bestilling af værdibevis

Værdibeviser bestilles online via eater.dk. Når du bestiller værdibevis via eater.dk, angiver du navn, e-mailadresse og mobiltelefonnummer. Bestillingsnummeret skal du bruge ved korrespondance med eater.dk og udbyderen af oplevelsen.

Salget af værdibeviset kommer først i stand, hvis og når det lykkes Eater at registrere din betaling. Skulle din betaling ikke lykkes ved første forsøg (f.eks. fordi den konto du har angivet ved din bestilling ikke eksisterer, ikke har dækning, kreditkortnummeret er forkert, eller kortet har nået kreditgrænsen), kommer salget af værdibeviset heller ikke i stand.

Når dit køb er gennemført vil værdibeviset blive sendt til dig pr. e-mail til den e-mail-adresse, som du angiver i forbindelse med din bestilling. Afsendelsen af værdibeviset sker umiddelbart efter, at betalingen er registreret på vores konto. Bemærk at der i travle perioder, kan være en forsinkelse på modtagelse af værdibeviset på op til 60 minutter. Hvis ikke du har modtaget dit værdibevis efter, bedes du kontakte os på info@eater.dk, for manuel modtagelse af værdibeviset.

Ved køb på eater.dk bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev med “Dagens tilbud”. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke ønsker at modtage det.

2. Priser

Priser for varer og tjenesteydelser fastsættes af eater i henhold til aftalen. Alle anførte priser er vejledende udsalgspriser inklusiv moms. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

3. Betaling

Du kan benytte Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JBC og American Express.

4. Indløsning af værdibeviser

Alle værdibeviser er forsynet med et unikt QR kode. Leverandøren skal bruge QR koden, når du indløser dit værdibevis. Du kan indløse værdibeviser hver for sig eller sammen op til det antal værdibeviser, hver person kan købe til en given kampagne. Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er restauranten berettiget til at indløse dit værdibevis. Kopiering af eller manipulering med værdibeviserne er ikke tilladt. Ved tilfælde af mistanke om kopiering eller manipulering forbeholder eater sig retten til at videregive de relevante indsamlede oplysninger til den respektive samarbejdspartner.

Gyldighedsperioden for dit værdibevis er angivet på beviset, og fremgår ligeledes inden du bestiller. Hvis ikke andet er angivet er beviset gyldigt i 1 år fra udstedelsen. Hvis værdibeviset vedrører en vare eller tjenesteydelse, som kun udbydes af Leverandøren i en bestemt periode (for eksempel et arrangement/event), vil værdibevisets gyldighed automatisk være begrænset hertil. Du skal anvende den fulde værdi på dit værdibevis på én gang, hvis ikke andet er anført.

Hvis Leverandøren ikke er i stand til, inden for den på værdibeviset angivne gyldighedsperiode, at levere den købte ydelse, jf. dit værdibevis, er Leverandøren forpligtet til at tilbagebetale dig det beløb, som du har betalt for værdibeviset.

5. Fortrydelsesret

Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret, fra den dag du modtager værdibeviset på e-mail. Fortrydelsesretten gælder ikke ved køb af værdibeviser til billetter til f.eks. arrangementer eller events, eftersom billetter er undtaget fortrydelsesretten i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. Du skal inden fortrydelsesrettens udløb sende værdibeviset retur til eater. Send værdibeviset via e-mail til info@eater.dk. Husk at anfør nummeret på det pågældende bevis.

Hvis du har gjort brug af fortrydelsesretten i tide og har returneret værdibeviset, vil eater hurtigst muligt tilbagebetale det beløb, som du har betalt for værdibeviset. Tilbagebetaling sker ved at tilbagefører beløbet til det kreditkort, som værdibeviset er blevet købt med. Det er ikke muligt at fortryde et køb, efter at værdibeviset er blevet indløst hos Leverandøren.

Eater ApS som juridisk enhed står til ansvar for eventuelle indsigelser og chargeback fra forbrugeren. Såfremt en kunde har indsigelser vedrørende et foretaget køb, skal henvendelse i dette tilfælde ske via kundes egen bank. Hver indsigelse vil blive vurderet af kortholders bank om der er hold i indsigelsen, i dette tilfælde vil der blive oprettet en klagesag via kortnetværket (Visa, Mastercard, osv.)

6. Ansvarsbegrænsning og forbehold

Eater fraskriver sig ethvert ansvar for de varer eller tjenesteydelser, som leveres fra Leverandøren i forbindelse med indløsningen af værdibeviset. Den vare eller tjenesteydelse, som dit værdibevis giver adgang til, leverer Leverandøren i eget navn og for egen regning, hvorfor Eater ikke er ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med Leverandørens levering af varen eller tjenesteydelsen.

Eater har ingen forpligtelse til at udbetale nogen erstatning for det eventuelle tab, som du måtte lide som følge af (1) at værdibeviset ikke er blevet indløst af Leverandøren, (2) at varen eller tjenesteydelsen ikke svarede til dine forventninger. Eater tager forbehold for eventuelle skrive- og/eller trykfejl på eater.dk.

Eventuelle reklamations- og erstatningskrav kan alene rejses overfor Leverandøren.

eater tilstræber, at eater.dk er tilgængelig på alle tidspunkter, men kan ikke garantere, at sitet til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. Eater kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af eater.dk, såsom skader på dit computer-system eller tab af data. Du er selv ansvarlig for det tekniske udstyr og software, som kræves for at kunne benytte hjemmesiden, f.eks. internetadgang, browser, e-mail m.m. eater fraskriver sig ligeledes ansvaret for ethvert tab forårsaget af, at en bruger har anvendt eater.dk.

7. Behandling af personoplysninger / GDPR

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, foretager køb m.m.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af bruger.7.1 Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.7.2 Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de kampagner, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.7.3 Periode for opbevaring. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.7.4 Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke kampagner, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af kampagner.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk .7.5 Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@eater.dk.

8. Ved fejl eller problemer

Opstår der fejl eller problemer med værdibeviset eller indløsningen heraf vil eater hjælpe med at finde en løsning. Du kan i sådanne tilfælde kontakte os på info@eater.dk.

9. Ændring af betingelser

eater har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på eater.dk.

10. Lovvalg og tvister

Køb via eater.dk, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og eater, vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole.

Kontakt oplysninger

Eater.dk

Kattesundet 4,

Eater.dk

1458 København k

info@eater.dk

CVR: 43818775

Få de nyeste Oplevelser før andre

modtag eaters nyhedsbrev

Eater.dk udvælger kun de absolut bedste københavnske spise oplevelser og ofte er de væk ligeså hurtigt som de bliver frigivet.

Skal du være sikker på at få fingrene i vores næste kampagne, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Vi glæder os til at introducere dig til din næste spiseoplevelse