495.- / 265.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
I Vestergade i Indre By finder du Gabrielle. Det er romantisk, og det er fransk - på den fede måde. Wienerstolene, de hvide duge, og den gule farve på væggene giver associationer til de bistroer, du finder bag de parisiske vinduer. Med sine stuk-lofter og åbne køkken er der hos Gabrielle skabt et rum, som elegant kombinerer dem moderne københavnske madscene med den franske romantik.
Maden kombinerer ligeså den velkendte bistro-oplevelse med det bedste fra det nye nordiske køkken. Gabrielles madoplevelse er faktisk så god, at den i 2024 blev nævnt i Michelin-guidens Bib Gourmand-liste.
Køkkenet lægger vægt på brugen af friske, lokale råvarer. Derfor kan menuen skifte med sæsonen. Nu hvor de kolde måneder for alvor er over os, afspejler maden de hjertevarme smage, der findes blandt efterårets råvarer.
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse får du Gabrielles 5-retters aftenmenu, der kommer over fire serveringer. Da aftenmenuen er sæsonbetonet, kan den skifte alt efter, hvilke friske råvarer, der er tilgængelige. Men den kunne se sådan her ud:
Forret bestående af klassisk rørt tatar med kartoffelchips, hjertesalat, kørvel og olivenolie.
Hertil luftigt hjemmelavet brød lavet på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle, fyldt til randen med smør, hvidløg og timian.
Efterfulgt af kammusling med hummerbisque, tomat og fennikel.
Hovedret bestående af dagens fisk, pommes puré, stegte majs og kantareller.
Afslutningsvis med en dessert af pocheret pære, vaniljeis, ristet mandelcrumble, chokolademousse og chokoladesauce.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
495.- / 265,-
Adresse:
Vestergade 3, 1456 København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.