450.- / 260.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
“… Hvad er historien bag navnet Bjørn & Delfino?" - Det spørgsmål stilles ofte på kajen ved det spirende område, Engholmene. Svaret er, at bjørnen repræsenterer den nordiske, hyggelige vintersæson og delfinen den sydeuropæiske, sprælske sommer.
Ovenpå en levende sommersæson, med beliggenheden ved vandkanten til Københavns Havn, er Bjørn & Delfino nu klar til at byde velkommen til efterårs-sæsonen som emmer af comfort food og råhygge i de smukke, stemningsfulde lokaler.
Køkkenet på Bjørn & Delfino styres af den talentfulde italienske kok, Davide Grossi, som har erfaring fra Michelin-restauranter i Spanien og Italien. Hans passion for kvalitetsingredienser og lokale danske leverandører skinner igennem i hver eneste ret. Ovenikøbet vælger Bjørn & Delfino hver sæson at have fokus på udvalgte leverandører, der kæmper en særlig kamp for fremtidens fødevarer. Dette efterår vil du kunne opleve mikrogrønt fra CphFarmHouse og upcyclet pasta fra EAT WASTED. Begge dele kan du nyde med ekstra god samvittighed.
Oplevelsen du får:
En 4-retter + side Bjørnmenu hos Bjørn & Delfino. Din middag starter med en lille appetizer som køkkenchefen løbende udvikler. Det kunne være kimchi, endive med røgede muslinger – hummer macchiato eller en canapé. Til forret får du Ribollita som er en klassisk toscansk grøntsagssuppe med parmesan, friteret salvie og sprødt brød. Til hovedret kan du vælge mellem butterflied makrel med yuzu blanquette eller pasta med svamperagu. Du har mulighed for at opgradere din hovedret til lam med trøffel (+25). Som tilbehør får du valget mellem sprøde knuste kartofler eller bagt blomkål. Der serveres sprødt brød og focaccia med olie til hele dit måltid. Til dessert skal du have en lækker italiensk mochi - en sød kage på rismel.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
450.- / 260,-
Adresse:
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.