325.- / 165.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
På et hyggeligt hjørne, i et charmerende gult hus beliggende på en af Københavns mest centrale gader, finder man Odette. Som søsterrestaurant til den Michelin Bib Gourmand-anerkendte Norrlyst, udmærker Odette sig ud med sin egen fortolkning af det sydeuropæiske køkken. Restauranten fremstår farverig og indbydende, med en placering, der kombinerer hovedstadens pulserende liv med en afslappende atmosfære.
I køkkenet tager chefkok Andreas Andersen udgangspunkt i de fineste råvarer fra de danske marker, gårde og mejerier. Disse ingredienser fortolkes gennem en menu inspireret af varmen og smagene fra Sydeuropa. Den nye menu er dybt forankret i de sprøde og rige smage, der karakteriserer forårets spirende råvarer.
Oplevelsen du får:
4-retters frokostmenu hos Odette. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start f.eks. med nye danske kartofler, endive, "Green Goddess Dressing" pistaciecreme og pistacienødder. Dertil får du Odettes brødservering på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian. Til hovedret kan du smage grillet svin med grov pommes puré, hjertesalat og krydret N'duja bearnaise. Rund fin frokost af med Odettes tiramisu med Amaretto, danske jordbær og vaniljeis.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
325.- / 165,-
Adresse:
Kompagnistræde 18, København
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.