450.- / 250.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Træd ind hos Odette, en skjult gastronomisk oase i hjertet af København. Restauranten, der ligger i et smukt fredet hus, strækker sig over to etager og byder på en intim og afslappet atmosfære. Her er passionen for udsøgte smagsoplevelser og en varm sydeuropæisk inspireret menu i højsædet.
Køkkenchef Andreas Andersen skaber retter, der hylder de bedste råvarer fra danske marker, gårde og mejerier med en enkel, men smagfuld tilgang. Gennem det åbne køkken kan gæsterne opleve kokkenes kunstfærdige arbejde med sæsonens bedste ingredienser helt tæt på. Nu kan du også nyde Odettes nye sommermenu, som er fyldt med friske og lette retter, perfekt til de lune sommeraftener.
Oplevelsen du får:
En 6-retters aftenmenu hos Odette. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start din aften ud med tatar af okse, ramsløgscreme, grønne asparges, ansjosvinaigrette og tørret kalvehjerte. Få dernæst serveret Zuchiniblomst friteret i Tempura med pisket Ricotta, Romesco og Vadouvan karry. Smag grøn asparges salat med ”Green Goddess Dressing” pistaciecreme og pistacienødder. Serveret med brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian. Herefter vil du få serveret grillet grisenakke i sort hvidløgs bbq, pommes puré, grøn asparges, N’duja bearnaise og ramsløgskapers. Til dessert vil du få serveret Odette tiramisu med med Amaretto, danske jordbær og vaniljeis.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
450.- / 250,-
Adresse:
Kompagnistræde 18, København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.