Kurv

4-retters frokostmenu hos Theo

325.- / 165.-

Sommerens delikatesser: 4-retters frokostmenu hos Michelin anbefalede Theo - Nyd de bedste råvarer og unikke smagskombinationer denne sommer.

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
4-retters frokostmenu hos Theo #064
kr. 165,00
Ubegrænset

4-retters frokostmenu

Billetter Solgt

73%

325.- / 165,-

Restaurant Theo har på kort tid vundet københavnernes hjerter med sin nede-på-jorden stemning, suveræne mad og professionel service. Efter blot ét år modtog restauranten en anbefaling i Michelin-guiden for sin ekspertise og har siden været et hit blandt mange lokale.

Hos Theo lægges der vægt på de bedste råvarer, en hjertevarm atmosfære og en fremragende gæsteoplevelse. Fra det øjeblik du træder ind i den fredede bygning nær Jorcks Passage, vil du møde en stemning, der emmer af hygge og nærvær!

Denne sommer kan du glæde dig til en ny, spændende menu, der byder på gennemførte smagskombinationer, inspireret af de bedste europæiske køkkentraditioner. De friske sommerretter fremhæver sæsonens fineste råvarer og sikrer en unik gastronomisk oplevelse.

Oplevelsen du får:

En 4-retters frokostmenu hos Theo. Menuen er sæsonbetonet og kan skifte. Start din oplevelse med Nye kartofler, grillede forårsløg, syltede hvide asparges og hyldeblomst. Serveret med luftigt brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, beriget med hvidløg og timian, der sætter tonen for måltidet. Efterfulgt af en hovedret, hvor stegt torsk møder sprøde grøntsager som grønne asparges, spinat, sauce på ristede fiskeben med kartoffelcreme og syltede svampe på siden. Din middag afrundes med solbærsorbet, hvid chokolade, honning og lakrids.

Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.


325.- / 165,-

Adresse:

Skindergade 29, København

www.restauranttheo.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 personer. køb et, eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Theo.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. Oktober 2024.
  • Værdibeviset kan bruges Mandag - Lørdag. kl. 11:30 - 16:00.
  • Værdibeviset kan kun bruges til en frokostmenu hos Theo.
  • Booking skal foretages online hos Theo og skal anføres med “Eater frokostmenu” i kommentarfeltet.
  • Menu kan også fås vegetarisk eller pescetarisk, dette skal oplyses ved booking.

Få de nyeste tilbud før andre