Kurv

7-retters aftentmenu hos væksthuset

725.- / 375.-

Et mesterværk på egen ø: 7-retters aftenmenu hos Væksthuset - Københavns grønne oase i Operaparken.

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
7-Retters menu hos Væksthuset #063
7-retters aftenmenu hos Væksthuset - Københavns grønne oase i Operaparken. Spar 45%
kr. 375,00
Ubegrænset

7-retters aftenmenu

Billetter Solgt

99%

325.- / 165,-

Beliggende i Operaparken er Væksthuset en bemærkelsesværdig etablering, der forener enestående arkitektur med en medrivende spiseoplevelse. Åbnet i oktober 2023 på sin egen ø, er dette sted ikke bare et sted at spise, men en destination, der fejrer sammensmeltningen af bæredygtig spisning med den naturlige skønhed af sine omgivelser.

I køkkenet står kokke med imponerende baggrunde fra Michelin-verdenen og de bringer et frisk og moderne perspektiv på bæredygtighed til bordet. Dette perspektiv ærer årstidernes skiften, sæsonens grønt og lokalt høstede urter og planter fra øens egne haver.

Restaurantens arkitektur byder på gulv-til-loft-vinduer, der tilbyder en panoramaudsigt over den smukke parks seks forskellige temahaver, hvilket skaber en sømløs forbindelse mellem det indre spiseområde og den udendørs naturlige skønhed. I hjertet af væksthuset ligger en subtropisk skov, som forstærker følelsen af at spise i harmoni med naturen.

Oplevelsen du får:

7-retters menu hos Væksthuset. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Du starter altid din middag med at få serveret snacks, der varierer efter, hvad køkkenet får friskt hjem på dagen. Få efterfølgende forretter af tomat, timian-emulsion, røgede mandler og tomat consommé. Efterfulgt af danske hvide asparges med grønne jordbær, røget Vesterhavsost og hyldeblomst. Surdejsbrød med pisket hybensmør med græskar samt pisket purløg- og citronsmør.

Få herefter smørpocheret hummer med havtorn, glaseret gulerod, hasselnød og enebærskum. Nyd bagt torsk med brunet smør, brændte ærter, grønne asparges og sauce beurre blanc. Nyd til sidst en citrontimiansorbet med en pisket hvid chokoladeganache og havrecrumble.


725.- / 375,-

Adresse:

Ekvipagemestervej 18, København K

www.restaurantvæksthuset.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Væksthuset.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 3. oktober 2024.
  • Værdibeviset kan bruges mandag - lørdag. kl. 17:00-23:00 (sidste booking kl 20:30)
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til væksthuset menu hos Væksthuset
  • Booking foretages online og skal anføres med “Eater væksthuset menu”

Få de nyeste tilbud før andre