Kurv

3-retters menu hos magstræde 16

295.- / 175.-

Italiensk Madkunst: Sammensæt din egen 3-retters menu hos Magstræde nr. 16.

udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

3-retters menu

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

Forestil dig at træde ind i en tidslomme, hvor Københavns historie og moderne italiensk madkunst smelter sammen på en af byens ældste og mest charmerende gader. Magstræde er kendt for sine skæve, farverige huse og brostensbelagte vej, hvilket gør den til et yndet sted for både turister og lokale, der søger rigtig københavnerstemning.

Menuen hos Magstræde nr. 16 byder på alt fra økologiske, tyndbundede og sprøde surdejspizzaer i både klassiske og nordiske varianter samt et udvalg af antipasti, pasta og rustikke retter. Retterne er fyldt med Italiens mange smagsnuancer og tager dig direkte til de solrige marker og travle markeder.

I denne uge overtager Copenhagen Jazz Festival byen og fylder gader og stræder med jazzens toner. Magstræde nr. 16 er det perfekte sted at nyde en middag før eller efter en jazzkoncert, en slentretur i de københavnske gader eller noget helt tredje.

Oplevelsen du får:

En valgfri 3-retters menu hos Magstræde nr. 16. Vælg mellem forskellige antipasti, hovedretter og desserter. Start f.eks. med en Stracciatella med chilisyltede hvide asparges og merian eller Vitello Tonnato med kalv, tunsauce og kapers. Få derefter serveret en valgfri pizza fra menukortet eller Risotto med tomat, dansk øko ”parmesan”, basilikum, pinjekerner og stracciatella på øko Øllingegaard mozzarella eller vælg Rigatoni med grønne asparges, dansk øko ”parmesan” chili-paprika ”Ventricina” salami og romesco. Slut din middag af med Créme brûlée med friske jordbær eller en klassisk Tiramisu.


295.- / 175,-

Adresse:

Magstræde 16, København K

www.Magstræde16.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 personer.
  • Værdibeviset indløses hos GORMs Magstræde nr. 16.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. September 2024.
  • Værdibeviset kan bruges Mandag - Lørdag. fra kl. 17:00
  • Værdibeviset kan kun bruges til en 3-retters menu hos Magstræde nr. 16.
  • Booking skal foretages online hos Magstræde nr. 16 og skal anføres med “Eater aftenmenu” i kommentarfeltet.
  • Menu kan også fås vegetarisk eller pescetarisk, dette skal oplyses ved booking.


Få de nyeste tilbud før andre