Kurv

6-retter hos Bjørn & Delfino

350.- / 210.-

Sommermenu ved vandet: 6-retter hos Bjørn & Delfino - tag plads og lad dig forkæle i rigtig godt selskab

Udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

6-retters aftenmenu

Udsolgt

100%

325.- / 165,-

“… Hvad er historien bag ved navnet Bjørn & Delfino?" - Det spørgsmål stilles ofte på kajen ved det spirende område, Engholmene. Svaret er, at bjørnen repræsenterer den nordiske, hyggelige vintersæson og delfinen den sydeuropæiske, sprælske sommer.

I det spirende område, Engholmene, ud til Københavns Havn, finder du Bjørn & Delfino – en restaurant, der til fulde lever op til ambitionen om at lave moderne italiensk comfort food. Her mødes nordiske råvarer med sydeuropæisk madkunst, alt sammen præsenteret i et delevenligt format, der fremhæver enkelhed og smag. Bydelen er ny, men livet er heldigvis begyndt at blomstre - lørdag d. 22. åbner metrolinjen M4 og med den også metrostationen Enghave Brygge St. Nu har du altså endnu bedre adgang til denne fantastiske bydel og en rejsetid på 4 minutter fra Hovedbanegården.

Køkkenet på Bjørn & Delfino styres af den talentfulde italienske kok, Davide Grossi, som har erfaring fra Michelin-restauranter i Spanien og Italien. Hans passion for kvalitetsingredienser og lokale danske leverandører skinner igennem i hver eneste ret.

Oplevelsen du får:

En 6-retters Delfinomenu hos Bjørn & Delfino. Din middag starter med Gazpacho med thai-basilikum og chili - retten Funky Vandmelon med daikon, shio koji, yuzu og koriander samt Laks med yoghurt, rogn og ærter. Få derefter serveret Tartar på okse med ramsløgsmayo og sprødt - Majs Ribs med raitasauce og Zucchini Rolls med gedeost, tomatchutney og mandel. Retterne bliver serveret over to omgange til deling ved bordet. Til dit måltid serveres også maltknækbrød, olivenolie og surdejsfocaccia.

350.- / 210,-

Adresse:

Christian Langes Plads 3, 2450 Kbh. SV

www.bjoernogdelfino.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 personer. Køb en eller flere beviser.
  • Værdibeviset indløses hos Bjørn & Delfino.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. September 2024.
  • Værdibeviset kan bruges Mandag - Lørdag. fra kl. 17:30.
  • Værdibeviset kan kun bruges til en Delfinomenu hos Bjørn & Delfino.
  • Booking skal foretages online hos Bjørn & Delfino og skal anføres med “Eater aftenmenu” i kommentarfeltet.
  • Menu kan også fås vegetarisk eller pescetarisk, dette skal oplyses ved booking.

Få de nyeste tilbud før andre