Kurv

7-retters aftenmenu hos GEmini

525.- / 275.-

Ny sommermenu: 7-retters aftenmenu hos Gemini - Nyd udsigten og nordisk gastronomi ved Sankt Jørgens Sø

Udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

7-retters aftenmenu

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

Bag Planetarium på Vesterbro, i en skjult og charmerende oase, ligger Restaurant Gemini. Denne søsterrestaurant til den anerkendte Norrlyst byder nu på en helt ny sommermenu, som kan nydes under åben himmel. Gemini er kendt for sit fokus på det nordiske køkken med økologi og bæredygtighed i højsædet.

Når du træder ind i denne rolige oase, vil du opleve en spektakulær udsigt over Sankt Jørgens Sø, der skaber en perfekt ramme for en afslappende middag væk fra storbyens travlhed.

Den nye sommermenu hos Gemini er en hyldest til sæsonens bedste råvarer. Her kan du nyde retter, der er præget af friskhed og høj kvalitet, som afspejler sommerens mangfoldighed og smage. Menukortet er udviklet med omhu for at sikre en unik kulinarisk oplevelse, som du kan dele med venner og familie på restaurantens hyggelige terrasse.

Oplevelsen du får:

En 7-retters menu hos Gemini. Denne menu giver dig friske og spændende smagskombinationer. Start din aften med en tatar med syltede grønne tomater, nye gule tomater, røgede mandler og ramsløgsemulsion. Fortsæt med en saltet kammusling, dildemulsion, daikon, yuzu marineret agurk og sauce på krondild. Efterfulgt af en anretning af stracciatella med fennikel crudité, løvstikkeolie og tørret, saltet æggeblomme, og brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle, beriget med porre og persille. Få derefter serveret porretærte, gedeostecreme, syltet agurk og friteret purløg. Efterfulgt af ovnbagt kulmule, broccolini, broccolipuré, hasselnødder og Champagnesauce. Afslut din aften med friske danske jordbær, havreflager og majscrumble, jordbærkompot, mascarponeskum, jordbærsorbet og citrusolivenolie. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer.

Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.


450.- / 275,-

Adresse:

Gl. kongevej 10, indgang fra søsiden, 1610 København V

www.restaurantgemini.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 personer.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Gemini
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. September 2024
  • Værdibeviset kan bruges Mandag - Søndag . kl. 17:00 - 23:00
  • Værdibeviset kan kun bruges til en 7-retters menu hos Gemini
  • Booking skal foretages online hos Gemini og skal anføres med “Eater aftemneu” i kommentarfeltet.
  • Menu kan også fås vegetarisk eller pescetarisk, dette skal oplyses ved booking.

Få de nyeste tilbud før andre