300.- / 150.-
Gejser byder på en uforglemmelig cocktailoplevelse, der kombineres med en spændende og varieret menu. Her kan du nyde en fantastisk cocktail og samtidig opleve konceptet med en menu, der gør det nemt at tilbringe mange timers hyggeligt samvær. Med fokus på danske råvarer, som er nøje udvalgt efter sæsonen, skaber Frederik chefkokken retter baseret på sine aktuelle livretter.
Hos Gejser får du en high-end oplevelse i afslappede og trygge rammer. Deres engagement i bæredygtighed afspejles i deres valg af lokale råvarer og deres innovative tilgang til grøntsager, som får lov til at spille hovedrollen i mange af retterne.
Hos Gejser mixer de en blanding af klassiske og eksperimenterende cocktails. Hvor hver cocktail er designet til at komplementere menuen. Dette skaber en harmonisk og unik smagsoplevelse, som ikke fås andre steder.
Oplevelsen du får:
3 snacks og 3 retter hos Gejser. Menuen sammensættes af kokken på dagen og skifter med sæsonens råvarer. Start f.eks din oplevelse med 3 sprøde snacks bestående af hjemmelavede kartoffelchips med creme fraiche dip, marinerede oliven i citron og urter sammen med grillet focaccia med pisket smør. Få derefter serveret friterede hvide asparges med ramsløgsmayo, tatar med syltede rabarber, madagaskar pebermayo samt sprøde flæskesvær. Få serveret grillet kylling med citron, urter og pebercreme.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
300.- / 150,-
Adresse:
Pilestræde 63, København
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.