Kurv

3-retters menu hos Nærvær

375.- / 225.-

Gourmet med udsigt: 3-retters menu hos Nærvær - kompromisløs mad fra Middelhavsområdet.

udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

3-retters menu

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

På en eftertragtet beliggenhed i Strandgade i hjertet af København, ved den ikoniske Inderhavnsbro, finder du restaurant Nærvær – et kulinarisk åndehul med byens smukkeste udsigt. Hos Nærvær tilbyder de en række nøje udvalgte retter med rødder i Middelhavsområdet, hvor der særligt er lagt vægt på sæsonens råvarer i deres menu.

I køkkenet tager chefkok Maria udgangspunkt i den gode smagsoplevelse med inspiration fra det nordiske, argentinske og spanske køkken ud fra sæsonens udbud af frisk fisk, skaldyr og grøntsager.

Nærvær er ikke bare et spisested; det er også et sted, hvor der er mulighed for at trække stikket fra hverdagens travlhed. Slå dig ned på deres solbeskinnede terrasse, nyde et glas boblende rosévin, og lad dig forføre af udsigten til Inderhavnsbroen og Nyhavn, mens byens lys glimter i vandoverfladen i de mest afslappende rammer.

Oplevelsen du får:

En 3-retters menu hos Nærvær. Menuen kan både nydes til frokost og aften. Menuen bestemmes af kokken, så retterne skifter regelmæssigt og afspejler sæsonens bedste udbud af råvarer. Smag f.eks. deres tatar af dansk jerseyokse med røget æggeblomme og friterede kartofler, eller deres svampe- og ramsløgsrisotto med robiola ost. Smag deres sandart ceviche med grønne æbler, fennikel og agurk, eller deres havbarsfilet med muslingepersillesauce, grønne bønner og kartofler. Slut en god frokost eller aften af med at smage f.eks en cremet chokoladekage med flødeskum eller deres jordbærsorbet med jordbær og citronverbena.


Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.


375.- / 225,-

Adresse:

Strandgade 87, 1401 København

www.naervaer.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. køb et eller flere
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Nærvær.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. juli, 2024
  • Værdibeviset kan bruges mandag - søndag. kl. 12:00-00:00
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til 3-retters menu Hos Nærvær.
  • Værdibeviset kan bruges til frokost og aften.
  • Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
  • Booking foretages online hos Nærvær og skal anføres med “Eater 3-retters menu” i kommentarfeltet

Få de nyeste tilbud før andre