450.- / 225.-
Slutter om
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Midt i København finder du Norrlyst, en Bib Gourmand-belønnet restaurant, kendt for sin brug af lokale, biodynamiske råvarer. Her værdsættes grøntsager højt for deres fremragende kvaliteter og smagsprofiler, og menuen tilbydes både i en kødholdig og en vegetarisk version. Fra dit bord kan du se kokkenes passion og præcision i det nyåbnede køkken. Køkkenchef Mathias præsenterer en frisk menu, der lader forårssæsonens råvarer skinne igennem med deres naturlige smage.
Oplevelsen du får:
En 4-retters aftenmenu hos Norrlyst. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start f.eks din aften ud med en delikat forret af oksetatar med svampecrudité, friterede kapers, syltede sennepsfrø, grøn pebermayo, og sprøde løg. Serveres med brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, pisket smør med porreaske. Følg op med en let og smagfuld mellemret bestående af zucchini ledsaget af lardo, syltede shiitake svampe, grøn pebermayo, stegt hvidkål og sprøde østershatte. Til hovedret serveres der bagt torsk med en sauce Maltaise. Serveres med Pommes Rösti, fennikel crudité og sølvbedeeller. Aftenen vil blive rundet af med en dessert, der kombinerer is på brunet smør med karamelliserede cashewnødder, hvid chokoladeganache, yuzu gel, kumquats og tonkacrumble.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
450.- / 225,-
Adresse:
Kompagnistræde 8, 1208 København V
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.