Kurv

4-retters frokostmenu hos theo

325.- / 165.-

Michelin-anbefalet: 4-retters frokostmenu hos Restaurant Theo – Smag det bedste fra de europæiske storbyer uden at forlade København.

Udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

4-retters frokostmenu

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

Besøg Theo på Skindergade og oplev bistronomi: Kombinationen af det bedste fra europæiske køkkener, præsenteret på en simpel og bæredygtig måde. I 2023 blev Theo anerkendt med en plads i den prestigefyldte Guide Michelin. Denne intime restaurant er præget af en dyb, rød farve, der skaber de perfekte rammer for lange og behagelige middage, hvor tiden står stille. Den fredede bygning nær Jorcks Passage tilføjer hygge og nærvær til atmosfæren, som Theo er kendt for.

Oplevelsen du får:

En 4-retters frokostmenu hos Theo. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start din oplevelse med jordskok, confiteret hvidløg, syltede løg og sauce på ramsløg. Serveret med luftigt brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, beriget med hvidløg og timian, der sætter tonen for måltidet. Efterfulgt af en hovedret, hvor stegt torsk møder sprøde grøntsager som broccoli og spinat og en delikat sauce på Kaffir lime. Muslingerne og den cremede kartoffel med urter tilføjer dybde, mens de syltede svampe tilfører et pikant twist. Din middag afrundes med vores rabarberkage, hvor sød hvid chokolade og frisk estragon omfavner en kølende rabarbersorbet – en perfekt afslutning på dit måltid. Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.


325.- / 165,-

Adresse:

Skindergade 29, 1159 København K

www.restauranttheo.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Theo.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 11. Juli, 2024
  • Værdibeviset kan bruges Mandag – Lørdag: kl 11.30-16.00 (sidste booking kl. 14.30)
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til 4-retters frokostmenu på Theo.
  • Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
  • Booking foretages online hos Theo og skal anføres med “Eater frokostmenu” i kommentarfeltet.

Få de nyeste tilbud før andre