Kurv

6-retters tastingmenu hos El Tapeo de Cervantes

515.- / 295.-

Anmelderrost tapas: 6-retters tastingmenu hos El Tapeo de Cervantes - autentisk spansk tapas direkte fra Malaga til København.

6-retters tastingmenu

Slutter om

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

I passagen ved Det Ny Teater på Vesterbro, finder du El Tapeo de Cervantes. Navnet vil lyde velkendt hos mange danskere som har besøgt Malaga, da restauranten nemlig er en tro kopi af Malaga-moderrestauranten skabt af Gabriel Spatz.

Den spanske madkultur skinner tydeligt igennem med deres nøje udvalgte menu, der præsenterer et udvalg af både traditionelle og innovative tapasretter.

Den spanske charme er ikke kun begrænset til maden. Restaurantens interiør og stemning er nemlig tro mod sin spanske arv, hvilket skaber en oplevelse, der føles som en kort ferie til Spanien. Denne atmosfære forstærkes af, at både kokke og tjenere er indfødte spaniere, hvilket garanterer en dybt autentisk oplevelse. Her er hver detalje nøje udvalgt for at bringe essensen af Spanien til dig.

Oplevelsen du får:

6-retters tastingmenu hos El Tapeo de Cervantes, som består af små og medium retter. Nyd en udsøgt menu, der byder på store middelhavsrejer dyppet i øldej blandet op med den engelske treacle-sirup. Røget laks rullet om cremet spansk kartoffelsalat. Nyd bagte røde peberfrugter, fyldt med torsk i bechamel, dækket med en fyldig og sødlig tomatsauce. Smag den klassiske kartoffelomelet med krydret chorizo, og oksekødboller i intens tomatsovs serveret med ris. Aftenen afrundes med møre grisekæber ledsaget af sprøde pommes og Padrón-pebre. Menuen er sæsonbetonet med årstidens råvarer. Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.


515.- / 295,-

Adresse:

Vesterbrogade 42, 1620 København V

www.eltapeodecervantes.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset kan indløses hos El Tapeo de Cervantes
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. Juli
  • Værdibeviset kan bruges tirsdag – søndag: fra kl 17:00
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til en 6-retters tastingmenu hos El Tapeo de Cervantes
  • Menuen kan fås vegetarisk eller pesketarisk. Husk at oplyse dette i kommentarfeltet.
  • Booking foretages online og skal anføres med “Eater tastingmenu” i kommentarfeltet.

Få de nyeste tilbud før andre