Kurv

6 Antipasti & pizza hos Nyhavn 14 eller Magstræde 16.

295.- / 185.-

Pizza-revolutions mester: Oplev 6 kreative antipasti og pizza hos GORMs i Nyhavn 14 eller Magstræde 16.

'Antipasti & pizza'

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

Gorm Wisweh er nysgerrig og legende i sin gastronomiske tilgang, og det har gjort ham til én af Danmarks mest anerkendte kokke. Ved hans to ikoniske restauranter i Københavns hjerte - det vibrante Nyhavn 14 og det maleriske Magstræde 16 - bliver du øjeblikkeligt indhyllet i en atmosfære af kultur, autenticitet og kulør.

Restauranterne er kendt for deres tynde, sprøde og lette surdejspizzaer, som udmærker sig ved en kombination af kompromisløs integritet for håndværk og den nordiske smag i en helhedsoplevelse, hvor gode råvarer og omtanke spiller en afgørende rolle. Restauranternes omtanke for råvarer og miljøet har sikret dem Det Økologiske Spisemærke i bronze.

I restauranterne eksperimenteres der med smagskombinationer, der skubber til det klassiske italienske køkken. Deres pizza og antipasti er derfor langt fra italiensk. Magstræde 16 åbnede i 2008, hvilket markerede starten på en pizzarevolution i Danmark

Oplevelsen du får:

’Pizza & Antipasti’ hos GORMs i Nyhavn 14 eller Magstræde 16. Menuen består af 6 antipasti og pizza, som serveres til deling om bordet. Start din aften med grønne oliven fra Puglia, surdejsbrød, maltknækbrød med pisket smør. Smag stracciatella med dehydreret rødbede, arancini alla Cacio é Pepe, carpaccio classico og grillede padrons. Herefter sprød surdejspizza efter eget valg til deling (Der kan frit vælges 1 pizza fra kortet pr. 2 personer). Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Menuen kan også fås vegetarisk eller pescetarisk.


295.- / 185,-

Adresse:

Nyhavn 14, 1051 København K & Magstræde 16, 1204 København K

www.wearegorms.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb minimum 2 eller flere.
  • Værdibeviset kan indløses hos GORMs i Nyhavn 14 eller Magstræde 16.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. Juli
  • Værdibeviset kan bruges Mandag – Lørdag: fra kl 17:00 (kan også indløses søndag hos Nyhavn 14)
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til menuen ’Pizza & Antipasti’
  • Menuen kan fås vegetarisk eller pesketarisk. Husk at oplyse dette i kommentarfeltet.
  • Booking foretages online og skal anføres med “Eater Pizza & Antipasti” i kommentarfeltet.

Få de nyeste tilbud før andre