Kurv

6-retters aftenmenu hos theo

425.- / 250.-

Michelin-anbefalet: 6-retters aftenmenu hos Theo - Din billet til smagen af Europas største metropoler

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

6-retters aftenmenu

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Billetter Solgt

99%

425.- / 250,-

Ved de to grønne bænke på den ikoniske Skindergade i Indre By finder du Theo, som er en pioner inden for "bistronomi", der kombinerer det bedste fra flere europæiske køkkener på en ukompliceret og bæredygtig måde.

I 2023 fik Theo tildelt sig en plads i den eftertragtede Guide Michelin. Restauranten er intim og den dybe, røde nuance i restaurantens design inviterer til lange, behagelige middage, hvor tiden synes at stå stille. Fra det øjeblik du træder ind i den fredede bygning nær Jorcks Passage, vil du møde en stemning, der emmer af hygge og nærvær!

I køkkenet tager chefkok Jacob udgangspunkt i gode råvarer fra bæredygtige lokale gårde. Der eksperimenteres med smage og ingredienser fra det europæiske køkken, og den kreative tilgang udfolder sig også i menuen.

Oplevelsen du får:

En 6-retters aftenmenu hos Theo. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Din aften kan starte med tatar med ramsløg, kartoffel og pecorino. Efterfulgt af saltet lange med mango, radise, grøn chili og sesam. Herefter stracciatella med brændt tomat, basilikumspesto og pinjekerner serveret med brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian. Smag stegt torsk med broccoli, spinat, musling og Keffir lime sammen med kartoffelcreme med urter og syltede svampe på siden. Til dessert kan du nyde rabarerkage med hvid chokolade, estragon og rabarbersorbet.

Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.

Adresse:

Skindergade 29, 1159 København K.

www.restauranttheo.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Theo.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. Juni
  • Værdibeviset kan bruges mandag - lørdag. kl. 17:00-23:00 (sidste booking kl 20:30)
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til 6-retters aftenmenu på Theo.
  • Booking foretages online og skal anføres med “Eater 6-retters aftenmenu” i kommentarfeltet

Få de nyeste tilbud før andre