325.- / 165.-
Comfort food på Kompagnistræde: 4-retters frokostmenu hos Odette - med fokus på forårets spirende råvarer og den gode stemning.
Billetter Solgt
325.- / 165,-
På et hyggeligt hjørne, i et charmerende gult hus beliggende på en af Københavns mest centrale gader, finder man Odette. Som søsterrestaurant til den Michelin Bib Gourmand-anerkendte Norrlyst, udmærker Odette sig ud med sin egen fortolkning af det sydeuropæiske køkken. Restauranten fremstår farverig og indbydende, med en placering, der kombinerer hovedstadens pulserende liv med en afslappende atmosfære.
I køkkenet tager chefkok Andreas Andersen udgangspunkt i de fineste råvarer fra de danske marker, gårde og mejerier. Disse ingredienser fortolkes gennem en menu inspireret af varmen og smagene fra Sydeuropa. Den nye menu er dybt forankret i de sprøde og rige smage, der karakteriserer forårets spirende råvarer.
Oplevelsen du får:
En 4-retters frokost menu hos Odette. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start f.eks. din frokost med tatar af okse, syltede kapers, ansjoscreme og røget kalvehjerte. Dernæst vil du få serveret brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med porresmør. Herefter kan du prøve dampet torsk, sort hvidløgspuré, grillede forårsløg smurt med salsa på koriander, løgtoppe og saltet citron med Sauce Escabeche med muslinger. Til dessert Odettes tiramisu med maltcrumble, kakaotuiles og kaffeis.
Adresse:
Kompagnistræde 18, 1208 København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.