Kurv

4-retters frokostmenu hos odette

325.- / 165.-

Comfort food på Kompagnistræde: 4-retters frokostmenu hos Odette - med fokus på forårets spirende råvarer og den gode stemning.

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

4-retters frokostmenu

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Billetter Solgt

77%

325.- / 165,-

På et hyggeligt hjørne, i et charmerende gult hus beliggende på en af Københavns mest centrale gader, finder man Odette. Som søsterrestaurant til den Michelin Bib Gourmand-anerkendte Norrlyst, udmærker Odette sig ud med sin egen fortolkning af det sydeuropæiske køkken. Restauranten fremstår farverig og indbydende, med en placering, der kombinerer hovedstadens pulserende liv med en afslappende atmosfære.

I køkkenet tager chefkok Andreas Andersen udgangspunkt i de fineste råvarer fra de danske marker, gårde og mejerier. Disse ingredienser fortolkes gennem en menu inspireret af varmen og smagene fra Sydeuropa. Den nye menu er dybt forankret i de sprøde og rige smage, der karakteriserer forårets spirende råvarer.

Oplevelsen du får:

En 4-retters frokost menu hos Odette. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start f.eks. din frokost med tatar af okse, syltede kapers, ansjoscreme og røget kalvehjerte. Dernæst vil du få serveret brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med porresmør. Herefter kan du prøve dampet torsk, sort hvidløgspuré, grillede forårsløg smurt med salsa på koriander, løgtoppe og saltet citron med Sauce Escabeche med muslinger. Til dessert Odettes tiramisu med maltcrumble, kakaotuiles og kaffeis.

Adresse:

Kompagnistræde 18, 1208 København K

www.restaurantodette.dk

Indløsning:

  • Indløsning: Hvert værdibevis gælder for 1 person.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Odette.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 13. Juni
  • Værdibeviset kan bruges Mandag – Lørdag: kl 11.30-16.00 (sidste booking kl. 14.30)
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til 4-retters frokostmenu på odette. Booking foretages online og skal anføres med “Eater 4-retters frokostmenu”

Få de nyeste tilbud før andre