725.- / 395.-
Et mesterværk på egen ø: 9-retters aftenmenu hos restaurant Væksthuset - Københavns nye grønne oase i Operaparken.
Billetter Solgt
725.- / 395,-
Beliggende i Operaparken er væksthuset en bemærkelsesværdig etablering, der forener enestående arkitektur med en medrivende spiseoplevelse. Åbnet i oktober 2023 på sin egen ø, er dette sted ikke bare et sted at spise, men en destination, der fejrer sammensmeltningen af bæredygtig spisning med den naturlige skønhed af sine omgivelser.
Med et køkken ledet af den talentfulde amerikanske kok, Erin Sykes, som med en imponerende baggrund fra Michelin-verdenen bringer et frisk og moderne perspektiv på bæredygtighed til bordet. Dette perspektiv ærer årstidernes skiften, sæsonens grønt og lokalt høstede urter og planter fra øens egne haver.
Restaurantens arkitektur byder på gulv-til-loft-vinduer, der tilbyder en panoramaudsigt over den smukke parks seks forskellige temahaver, hvilket skaber en sømløs forbindelse mellem det indre spiseområde og den udendørs naturlige skønhed. I hjertet af væksthuset ligger en subtropisk skov, som forstærker følelsen af at spise i harmoni med naturen.
Oplevelsen du får:
9-retters menu hos Væksthuset. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start f.eks med Hengemte tomater fra Toftegård og røget makrel. Prøv rødbeder fra Palleshave og solbær fra sommeren 2023 og smag knolderselleri med ørred rogn og puffet boghvede.
Nyd tatar med grøn madagaskarpeber emulsion og syltet bøgesvamp. Smag hummer pocheret i smør med confiteret kartoffel, ribs og kartoffelskum og prøv grillet fladbrød, svampe creme, syltede svampe fra Fungafarm og brøndkarse. Nyd biodynamisk okse med rødbeder fra Palleshave, syrnet fløde og vafler med røget marv. Nyd citrontimiansorbet med en pisket hvid chokoladeganache, havrecrumble.
Adresse:
Ekvipagemestervej 18, 1438 København k
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.