Kurv

11-retters menu hos kinome

654.- / 289.-

Moderne Japansk køkken: 11-retters menu hos Kinome - det bedste fra det japanske køkken præsenteres med et moderne twist.

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

11-retters menu

hos kinome.

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Billetter Solgt

100%

654.- / 289,-

Oplært at den japanske sushikok Mr. Steve Suzuki, kombinerer Hui japansk madtradition med friske, sæsonbestemte ingredienser og en kreativ blanding af smage og teknikker fra hele verden.

Med sit moderne take på japanske madtraditioner tilbyder Kinome en menu der ikke kun er begrænset til sushi, men som også omfatter en bred palette af japanske fusionretter. Interiøret er lyst og minimalistisk med elegant træarbejde, hvilket skaber en varm og indbydende atmosfære.

Oplevelsen du får:

11-retters menu hos Kinome. Nyd østers tempura med skarp wasabi sauce. Smag torsk tempura, serveret med tempura sauce og laksetartar med purløg og kartoffelchips. Frisk tun med østershatte og trøffelsoja. Prøv laksetataki med stærk jalapenos ponzu. Nyd tempura reje i rispapir med agurk, rødbede og goma dressing og smag krabbe soya wrap med avocado, agurk og lakseæg. Prøv grillet kammusling, selleripuré og persillesauce.

Slut menuen af med tre søde retter. Prøv Banan forårsrulle med nougat og chokoladesauce. Nyd dagen is og smag yuzu citron curd med marengs og kaffe Crumble.

Adresse:

Strandvejen 68C, 2900 Hellerup.

www.Kinome2920.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere (Max 15)
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Kinome.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. maj 2024. (forlænget til 02. Juni, 2024)
  • Værdibeviset kan bruges søndag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17:00 - 21:00
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til en 11-retters menu på Kinome.
  • Booking foretages online hos Kinome og skal anføres med “Eater 11-retters menu” i kommentarfeltet.
  • Menuen kan bestilles som Take-Away via Telefon eller email til Kinome. Bestilling skal ske med min. 24 timers varsel. Tillæg på 10 kr pr. person for take-away pakke og pose

Få de nyeste tilbud før andre