450.- / 250.-
Håndlavet italienske retter: 6-retters menu hos Odette - centralt placeret i Københavns charmerende og historiske Kompagnistræde
Billetter Solgt
450.- / 250,-
Nyd frisk håndlavet pasta, delikate antipasti og autentiske smagsoplevelser hos Odette. I køkkenet står køkkenchef Andreas Andersen, hvis kulinariske bedrifter har fundet sted på flere topnoterede restauranter.
Menuen hos Odette er dybt forankret i de robuste og fyldige smage fra Italien. Med en moderne tilgang og tydelig italiensk inspiration fremhæver Odette sæsonens fineste ingredienser, som kommer til deres ret i de indbydende lokaler.
Oplevelsen du får:
En 6-retters aftenmenu hos Odette. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start aftenen med f.eks. en klassisk Vitello Tonnato eller smag på crudo af torsk med blodappelsin og rosenpeber. Prøv frisk burrata med græskar og hasselnød samt deres brødservering af Ølandshvede fra Kornby Mølle med porresmør.
Til hovedretten kan du frit vælge mellem tre pastaretter, hvor du kan prøve Plin i brodo med parmesan, den klassiske og enkle Cacio e Pepe, eller Bucatini med langtidstilberedt vildsvineragout og pecorino. Til dessert kan du nyde Odettes signatur tiramisu med kakao sorbet.
Adresse:
Kompagnistræde 18, 1208 København
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.