Kurv


10-retters aftenmenu på plates

495.- /295.-

Tidligere Masterchef-dommer: 10-retters menu hos Plates – David Johansen vender tilbage og sætter nyt niveau på Christianshavn

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

10-retters aftenmenu

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Billetter Solgt

100%

495,- / 295,-

Beliggende på Strandgade 7, lige ned til vandkanten, byder Plates på en udsigt direkte til Knippelsbro og Den Sorte Diamant.


Retterne er delevenlige og fyldt med smag, og kvaliteten matcher nogle af Københavns bedste restauranter. Bag restaurant Plates står den tidligere Masterchef-dommer David Johansen. Han har tidligere sikret en Michelin-stjerne som Danmarks yngste køkkenchef og vender nu tilbage efter en seksårig pause fra restaurationsbranchen.


Missionen er klar: det handler om at dele. Dele den lækre mad, inspireret af det franske og italienske køkken, de gode samtaler og den flotte udsigt direkte ud til den københavnske kanal.

Oplevelsen du får:

Den store delemenu på Restaurant Plates Christianshavn. Menuen er sæsonbetonet og skifter efter årstidens råvarer. Du starter med tre snacks – sprød krustade med blæksprutte, jordskok og mandel. Deres rødbedetatar med estragon og shiso. Friske kammuslinger med peberrod og syltet agurk.

Herefter får du syv mindre retter. Smag deres rigatoni med rejer, butternut squash og chili, sammen med deres confiterede torsk med sennep, muslingesaft og glaskål. Få saltbagt selleri med æble, brunet smør og kapers.

Prøv deres stegte og syltede kål med hasselnødder og blanquette sauce. Kylling med rødvin, svampe og løg, sammen med svinebryst med stikkelsbær BBQ og fennikel. Rund menuen af med deres pære med citron verbena, havre, hvid chokolade og vaniljeis. Menuen kan også laves vegetarisk.

Adresse:

Strandgade 7, 1401 København

www.restaurantplates.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Plates Christianshavn.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. marts 2024.
  • Værdibeviset kan bruges mandag - lørdag kl. 17:30 - 24:00 (sidste bestilling kl. 21:30).
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til en 10-retters aftenmenu på Plates Christianshavn.
  • Booking foretages online og skal anføres med “Den store delemenu”.


Få de nyeste tilbud før andre