Kurv

4-retters aftenmenu

på lola

300.- / besparelse 40 %

4-retters aftenoplevelse hos Michelin-anbefalede Restaurant Lola – en verden af smag i den gamle mølle på voldene.

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

4-retters aftenoplevelse

på lola.

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Billetter Solgt

100%

300,-

din besparelse 40 %

Restaurant Lola, idyllisk beliggende i hjertet af Christianshavn i København. Dette unikke spisested, placeret i en malerisk gammel mølle, er anerkendt for sin imødekommende atmosfære og sublime køkken.

Lola er bl.a. anbefalet i Michelin Guiden 2023, har fået 5 ud af 6 stjerner i Berlingske – og er ydermere blevet kåret til den 9. bedste restaurant i Danmark af World of Mouth, baseret på stemmer fra over 600 uafhængige gastronomer.

Denne placering sætter Lola i selskab med verdenskendte restauranter som Noma, Geranium, Koan og Alchemist, hvilket vidner om den høje kvalitet og anerkendelse, som restauranten nyder.

Køkkenchef, Kamilla Seidler Trebbien, er rygraden i Lolas gastronomiske oplevelser. Hendes passion for bæredygtighed og inklusion af personale fra alle verdens hjørner har ført til en menu, der er dybt forankret i økologi og globale smagsnuancer.

Oplevelsen du får:

Oplev en 4-retters menu hos Restaurant Lola specielt lavet til Eater. Aftenen starter fx med en forfriskende bouillon med citrongræs og kaffir lime, der vækker sanserne. Denne efterfølges af ristet spidskål fra Stensbølgård, som er vendt i grøn karry og ledsages af syltede tomater, peanuts og friske urter, der tilsammen skaber en smagsfuld harmoni.

Hovedretten, Lolas Butter Chicken, er en hyldest til det indiske køkken. Den tilberedes med økologisk kylling fra Gothenborg og serveres med friske grøntsager fra Stensbølgård, dampende basmatiris, knas og urter. Denne ret forener traditionelle indiske smage med et moderne og frisk twist.

Aftenen afsluttes med en dessert bestående af æbler, karamel og tapioka perler, som sammen skaber en perfekt afbalanceret sødme og syre. Hver ret er nøje udvalgt og tilberedt for at sikre en uforglemmelig oplevelse, der fejrer både økologi og gastronomisk nytænkning.

Lola står også klar med vegetariske alternativer, såfremt det oplyses i noten ved booking på forhånd.

Adresse:

Christianshavns Voldgade 54, 1424 København K

www.restaurantlola.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Lola
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. februar 2024 (forlænget til 24. februar)
  • Værdibeviset kan bruges onsdag – lørdag. kl. 17.00-00.00 (sidste booking kl. 20:30)
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til 4-retters aftenmenu på Restaurant Lola.
  • Booking foretages online på www.restaurantlola.dk ved at vælge Eater under 'choose your experience'
  • Bemærk, at der kan være dage, hvor restauranten holder lukket i forbindelse med særarrangementer så book bord i bedst mulig tid.

Få de nyeste tilbud før andre