Kurv

Frokost på odette

330,- / 165 ,-

3-retters frokostoplevelse på intime Restaurant Odette, centralt placeret i Københavns charmerende og historiske Kompagnistræde.

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

3-retters frokost

på Odette.

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Billetter Solgt

91%

330,- / 165,-

Det er tid til at frokosthygge i den varme og intime atmosfære hos Restaurant Odette. Omgivelserne på Odette udstråler hygge og personlig charme. Nyd din frokost i deres smukke, historiske fredede hus, hvor hvert hjørne er indrettet med omtanke for at skabe en indbydende og afslappende atmosfære.

Deres nye frokostmenu afspejler køkkenchef Andreas' passion for simple, men smukt anrettede retter. Han bruger bæredygtige råvarer fra lokale gårde og Europas bedste producenter, hvilket sikrer en gastronomisk oplevelse, der både er bæredygtig og uforglemmelig i smag.

Oplevelsen du får:

Oplev en hyggelig frokost på Restaurant Odette med deres nye 3-retters frokostmenu.

Begynd din frokost med klassikeren Vitello Tonnato med tuncreme og kapers. Hertil en vaskeægte klassiker, nemlig deres lækre hvidløgsbrød lavet på Ølandshvedemel og porre. 

Efterfølgende kan du frit vælge mellem deres hjemmelavede og perfekt tilberedte pastaretter. Vælg f.eks. en tallerken med bucatini-pasta, perfekt kogt til al dente, som smyger sig rundt om din gaffel med langsomt tilberedt ragoût med den lette, næsten kødfulde tekstur af aubergine samt de krydrede noter fra salsiccia-pølsen.

Eller prøv deres hjemmelavede ravioli, fyldt til randen med sød græskar og cremet ricotta. På toppen et drys af friteret salvie og Pecorino-ost fuldender retten, tilføjer en skarp, saltet dybde, som løfter de bløde smage af fyldet.

Du kan også prøve deres Linguine alle Vongole med chili, citron, brød og persille. En klassisk italiensk ret, hvor muslingernes sødme er i centrum. Chilien giver et pift af varme, mens citronskallen giver en frisk og syrlig note.

Rund din frokost af med Odettes Tiramisu med blåbær, mascarpone og sherry. En Italiensk favorit, men med et Odette twist som for os kun gør den endnu bedre!

Adresse:

Kompagnistræde 18, 1208 København K

www.odette.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Odette.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. Februar 2024
  • Værdibeviset kan bruges mandag - lørdag. kl. 11:30-16:00 (sidste booking kl 14:30)
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til 3-retters frokost på Odette.
  • Booking foretages online og skal anføres med “Odette frokostmenu”

Få de nyeste tilbud før andre