Kurv

Frokost Combo hos THe BRonx

153.- / 76.-

Oplev Københavns ældste burgerbar: Frokost Combo med valgfri burger, side og dip hos The Bronx Burger - smag autentiske burgere i bedste diner-stil.

Udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Frokost Combo valgfri burger + side + dip

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

Hvis du længes efter en autentisk amerikansk burgeroplevelse, behøver du ikke lede længere end The Bronx Burger. Som Københavns ældste burgerbar har The Bronx Burger specialiseret sig i at servere burgere, der lever op til den amerikanske standard med saftige bøffer, masser af dressing og friske råvarer.

Restauranten er indrettet i klassisk diner-stil med hyggelige båse omringet af træ, der skaber en varm og indbydende atmosfære, som leder tankerne hen på en ægte amerikansk træhytte. Servicen er jordnær og imødekommende, hvilket får dig til at føle dig hjemme fra det øjeblik, du træder ind ad døren.

Er du på udkig efter en burgeroplevelse ud over det sædvanlige, så er The Bronx Burger et besøg værd. Her bliver du budt på en smagsoplevelse, der kombinerer det bedste fra amerikansk burgertradition med en stemning, som kun The Bronx Burger kan levere.

Oplevelsen du får:

En frokost combo med valgfri burger, side og dip hos The Bronx Burger. Blandt de amerikanske burgere kan du vælge deres Bronx burger, som er en klassisk burger med bøf, ost, bacon, salat, guacamole og urtemayo, serveret med sprøde pommes frites og kold bearnaise mayo. Du kan også prøve deres Alabama Burger, hvis du er til en krydret burger. Den består af sprød kylling med coleslaw, salat, stærk sovs og chilimayo. Uanset om det er den klassiske burger, en kyllingeburger eller en helt tredje, du foretrækker, kan du frit vælge og skabe din egen unikke oplevelse hos The Bronx Burger.


153.- / 76,-

Adresse:

Vandkunsten 1, 1467 København K

www.bronxburger.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 personer. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos The Bronx Burger.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10 September 2024
  • Værdibeviset kan bruges Mandag - Søndag. kl. 12:00 - 16:00
  • Værdibeviset kan kun bruges til en Frokost Combo hos The Bronx.
  • Booking foretages online og skal anføres med “Eater frokost Combo” i kommentarfeltet.
  • Meat Feast XL indgår ikke i frokost combo, men kan tilkøbes.

Få de nyeste tilbud før andre


0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom