Kurv

4-retters Frokostmenu hos Gabrielle

345.- / 175.-

Oplev parisisk elegance: 4-retters frokostmenu hos Gabrielle - hvor klassisk fransk gastronomi fusionerer med Københavns kreativitet.

Udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

4-retters Frokostmenu

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

Træd ind hos Gabrielle, og oplev hver en detalje, som er en hyldest til den klassiske parisisk fortovsrestaurant. Lad dig omslutte af atmosfæren af romantik og elegance.

Deres mål er klart. De ønsker at tilbyde dig en smagsoplevelse, hvor kvaliteten af råvarerne taler sit tydelige sprog, uforstyrret af unødvendige dikkedarer. Her er det den rene og ægte smag, der står i centrum, hvilket har gjort dem til en favorit i gastronomiens verden.

Restaurantens indretning komplementerer deres madfilosofi med sine stuklofter, åbent køkken og den romantiske franske stil, hvilket skaber en indbydende atmosfære, hvor venner, forretningsfolk og familie kan samles over et måltid, der fejrer det bedste af Frankrig i hjertet af København.

Oplevelsen du får:

En 4-retters frokostmenu på Restaurant Gabrielle. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start din frokost med Gabrielles signatur tatar af okse, olivenolie, peberfrugtcreme, rød Endive, Pimént, tørrede tomater og tuile. Nyd hertil deres brødservering på Ølandshvede fra Kornby Mølle med smør på hvidløg og timian. Få derefter serveret bagt torsk med muslingesauce, pommes puré, Sauce Grenobloise og crouton. Slut din frokost af med financier kage, karamel, hvid chokoladeis, rabarberkompot og tuiles.

Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.


345.- / 175,-

Adresse:

Vestergade 3, 1456 København K

www.restaurantgabrielle.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Gabrielle.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 08. August 2024.
  • Værdibeviset kan bruges mandag - lørdag kl. 12:00 - 16:00 (sidste bestilling kl 14:30)
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til en 4-retters frokostmenu på Gabrielle.
  • Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
  • Booking foretages online og skal anføres med “Eater frokostmenu” i kommentarfeltet.

Få de nyeste tilbud før andre


0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom