395.- / 240.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Har du rejst i Indien, kender du helt sikkert til “Dhaba”. Navnet henviser til de traditionelle street-food-boder, man finder overalt i Indiens travle gader. Men den Dhaba, vi taler om, ligger i hjertet af København - og den viser dig overlegent, hvordan det indiske gadekøkken fungerer på dansk jord.
Dhaba rykkede i marts 2024 ind i på H.C. Andersens Boulevard. Når du træder ind af døren hos Dhaba, bliver du mødt af en fascinerende blanding af indtryk. Restaurantens indretning byder på et kreativt møde mellem Bollywood og Skandinavien i en gennemført kombination af farver og stilarter. Restauranten byder både på skjulte, intime kroge, og hyggelige åbne rum - perfekt til enhver definition på en hyggelig aften. Med udsigt til det åbne køkken kan du nyde synet af sydende kød over åben ild og luftigt naan, der bages i de traditionelle, potteformede tandoori-ovne
Duften af kardemomme, karry og kanel fylder lokalerne. Det hinter til den smagsoplevelse, du vil opleve, når du dykker ned i menukortets udvalg af indiske retter. Opskrifterne videregiver et klassisk stykke af Indien, men med et moderne, nordisk twist. Brugen af nøje udvalgte varme, ristede krydderier i maden fremhæver intense aromaer og smage, der bringer dig helt tæt på Indiens farverige madkultur - alt imens du sidder i hjertet af København.
Oplevelsen, du får:
I Indien er det at spise sammen mere end bare et måltid - det er en oplevelse, der fejrer samvær og fællesskab. I denne ånd får du derfor en tasting menu, der er perfekt til at nyde i samvær.
Oplevelsen består af 13 retter og sides over tre serveringer, der byder på et stort udvalg af det allerbedste, Dhaba har at byde på.
Første servering består af okra-fritter med grøn chutney-dip, grillede kongerejer serveret med tamarind-chutney, samt Pani Puri - sidstnævnte kan bedst beskrives som en indisk krustade fyldt med krydrede kartofler, løg, granatæble og mynte. Smag flammegrillede lammekøller og kylling Tikka, begge marinerede i aromatiske krydderiblandinger
På anden servering dykkes der videre ned i retter, der varmer, for nu kommer en servering med Dhabas kendte butter chicken, deres gule Dal Tadka, samt Kohlapuri beef stew, der selvfølgelig ledsages af ris og naan. Hertil kommer en chili-kålsalat med granatæble, citrus og dadler.
Sidste servering består af frisklavet mango-softice med nøddedrys og lime.
395.- / 240,-
Adresse:
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.