Kurv

Ost, charcuterie og delikatesser hos Oasis Vinbar

195.- / 98.-

Toplækker ost, charcuterie og delikatesser hos Oasis Vinbar - Ny ambitiøs vinbar på Nørregade venter kun på, at du opdager den.

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Ost, charcuterie og delikatesser hos Oasis Vinbar #092
kr. 98,00
Ubegrænset

Ost, charcuterie og delikatesser

Billetter Solgt

27%

325.- / 165,-

Beliggende i Nørregades pulserende gadeliv er Oasis Vinbar nem at overse, men svær at glemme, når du først har været der.

Så snart du træder ind, er du ikke i tvivl om, at vinbarens navn er passende: Stearinlysenes varme skaber en tilbagelænet stemning sammen med indretningen, der blander moderne former og materialer med italiensk tidsløshed. Det skjulte baglokale gemmer på en overraskende intim atmosfære, der indbyder til hyggelige samtaler om alt eller intet, mens der smages på et udvalg af Oasis’ delikatesser og et glas vin (eller to).

Når det kommer til vinen, er du i trygge hænder hos Oasis – om så du er til en boblende Champagne, en dyb Bourgogne, eller om du slet ikke ved, hvad du er til - så står personalet altid klar til at anbefaling en af de mange vine, der for nylig er bestilt hjem fra hele verden.

Med sin tilbagelænede stemning samt et vin- og delikatesseudvalg, der taler for sig selv, er Oasis Vinbar et sted, du hurtigt vil tilbage til.

Oplevelsen du får:

Anretning med både ost, charcuterie og delikatesser til én person. Med denne oplevelse får du muligheden for at opdage Arla Unikas mangfoldige og sublime oste sammen med Oasis’ eget charcuterie og hjemmelavede delikatesser. Indholdet kan skifte løbende men kunne se således ud.

Få serveret tre ekstraordinære oste fra Arla Unika - Havgus 24; den dybe, faste komælksost med et tvist af salt og nødder - Femme Fatale; en fræk hvidskimmelost med smøragtig fedme - Kornly; en solid og modnet ost med rugkerner, der giver en fantastisk dybde.

Så er der charcuteriet og delikatesserne: Fra Iberico Sortfodsskinken, der har modnet i over 24 måneder - Fransk pistaciepølse lavet på kød fra fritgående skovgrise - Paté en Croute, med velsmagende kombination af kanin og hasselnød. Serveringen ledsages selvfølgelig af surdejsbrød og olivenolie.

195.- / 98,-

Adresse:

Nørregade 30, 1165 København K

www.oasisvinbar.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person og kan ikke deles. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Oasis Vinbar.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. januar 2025.
  • Værdibeviset kan bruges Onsdag - Lørdag. kl. 15:30 - 23:30. Fredag og lørdag fra kl. 14:30.
  • Booking skal foretages online hos Oasis Vinbar og skal anføres med “Eater menu” i kommentarfeltet.

Få de nyeste tilbud før andre


0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom