Kurv

Frit valg til alt

400.- / 240.-

Frit valg til alt hos Alefarm Brewing – Et af landets absolut bedste mikrobryggerier - besøg deres bryggeri i Greve og få øl i verdensklasse med hjem

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Frit valg til alt hos Alefarm Brewing #091
kr. 240,00
Ubegrænset

Frit valg til alt

Billetter Solgt

37%

325.- / 165,-

Alefarm Brewing er et prisvindende og familieejet dansk mikrobryggeri med fokus på moderne håndværk, autenticitet og en oprigtig tro på, at kvalitet skabes med kærlighed. Tidligere i år vandt de guld både i kategorien IPA og DIPA i Untappd’s Community Awards som er det tætteste man kommer på kåringen af Danmarks bedste øl. De rangerer i øvrigt som det bedst bedømte danske bryggeri samme sted.

Deres kerneværdier er autenticitet, passion og vedholdenhed. De tror på mennesker og deres evne til at gøre en positiv forskel. Dette er fundamentet, som Alefarm Brewing er bygget på.

Oplevelsen du får:

Du har frit valg til alt i butikken, der ligger i forbindelse med bryggeriet. Læg i særdeleshed vejen forbi, hvis du kan lide IPA og DIPA med udspring i den nordamerikanske østkyst med et kreativt og eventyrlig twist. Netop nu kan det anbefales at prøve A Matter of Perspective (DIPA) med Enigma, Strata CGX and Hallertau Blanc humle, den legendariske Sparrows (DIPA) med Ekuanot, Topaz and Citra humle eller den skønne hus-øl, Dayglow (IPA) med Strata, Azacca and Simcoe humle. Og meget, meget mere.


400.- / 240,-

Adresse:

Lunikvej 2B, 2670 Greve

www.alefarm.dk

Indløsning:

  • Køb ét eller flere beviser. Maks tre pr. person. Hele beløbet skal bruges ved indløsning.
  • Værdibeviset skal indløses hos Alefram Brewings Tap Room, Lunikvej 2B, 2670 Greve
  • Værdibeviset kan anvendes fra fredag. d. 18. oktober til og med lørdag d. 11. Januar. Fredage fra kl. 14:00 til 22:00 og lørdage fra kl. 12:00 til kl. 18:00


Få de nyeste tilbud før andre


0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom