Kurv

Ølsmagning med 4 valgfri øl

145.- / 69.-

En smagfuld øl-oplevelse: Bryggerens Spisekammer – Ølsmagning med 4 serveringer og Carlsbergs stolte bryggeriarv

Udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Ølsmagning med 4 valgfri øl

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

Ved siden af den ikoniske Elefantport i Carlsberg Byen ligger Bryggerens Spisekammer, et øltempel, der bygger videre på Carlsbergs stolte bryggeriarv fra 1847. I moderne rammer med rå betongulve, blottede søjler og et indbydende barområde, er Bryggerens Spisekammer et levende bevis på områdets rige historie, hvor øllets verden mødes med nutidens bar-univers.

Baren byder på hele 24 fadølshaner, hvor øl fra Carlsberg-ejede bryggerier verden over konstant er i rotation. Uanset om du er til eksperimenterende øl fra husbryggeriet Jacobsen, klassisk weissbier fra Erdinger, moderne craft beers fra Mikkeller og Brooklyn Brewery eller belgisk klosterøl fra Grimbergen, er der noget for enhver smag. Det store udvalg gør Bryggerens Spisekammer til det perfekte sted

for ølentusiaster og nysgerrige sjæle, der ønsker at udforske øllets mange facetter.

Restauranten på stedet er i øvrigt også fremragende. Snyd ikke dig selv for at kombinere din ølsmagning med en skøn spiseoplevelse. Kortet byder på både klassisk pub-mad som fish & chips, cheese burgers eller svinebryst - men også på velsmagende snacks og mindre retter. I langt de fleste serveringer finder du et element af øl i retten.

Oplevelsen du får:

Et valgfrit ølbræt hos Bryggerens Spisekammer med 4 serveringer á 20 cl. Med ølbrættet får du mulighed for at dykke ned i Carlsbergs imponerende sortiment og smage på bryggeriets mange øltyper – lige fra de lette og friske til de dybe og komplekse. Hver øl serveres med omtanke og forklaring, så du kan nyde en guidet rejse gennem Carlsbergs ølhistorie, som strækker sig over mere end 175 år.

Bryggerens Spisekammer er ikke blot et sted for øl; det er et sted, hvor historie og innovation mødes. Med Carlsbergs lange traditioner i ryggen, skaber stedet en unik atmosfære, hvor fortidens ølbrygning hyldes, og fremtidens øltrends udforskes. Tag en rejse gennem Carlsbergs verden og smag på øllet, der har bragt folk sammen siden 1847.

Vær opmærksom på, at denne oplevelse ikke kan kombineres med andre tilbud.


145.- / 69,-

Adresse:

Bag Elefanterne 20, 1799 København

www.bryggerensspisekammer.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 personer.
  • Værdibeviset indløses hos Bryggerens Spisekammer.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. December 2024.
  • Værdibeviset kan bruges Mandag - søndag. fra kl. 11.30
  • Værdibeviset kan kun bruges til en ølsmagning hos Bryggerens Spisekammer.
  • Husk at bestille bord via Bryggerens Spisekammers hjemmeside. Dette er især vigtigt da der i november og december vil være dage med fuldt booket pga. julefrokoster.
  • Voucheren kan ikke kombineres med andre gavekort.

Få de nyeste tilbud før andre


0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom