Kurv

Frit valg på alt i baren hos søkig

250.- / 125.-

Sommer ved Søerne: Frit valg på alt i baren hos Søkig til en værdi af 250 kr. - en af byens mest ikoniske og elskede destinationer.

Udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Frit valg på alt i baren

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

En spadseretur rundt om søerne i København er en af de aktiviteter, som de fleste danskere nyder og holder af. Så snart solen titter frem, forvandles området til et livligt og stemningsfuldt fristed.

Søkig, som ligger tæt ved bredden af Sankt Jørgens Sø, gemmer sig i læ bag den ikoniske bygning som huser Planetarium. Denne placering giver Søkigs rummelige terrasse en vidunderlig udsigt over vandet, og skaber en beroligende og afslappende atmosfære, som står i skarp kontrast til den travle by.

På solrige dage kan du nyde solens varme stråler fra middagstid, og fortsætte med at nyde dem indtil solen glider ned bag byens tage i en smuk solnedgang.

Ønsker du at mødes til en hyggelig fyraftensøl, en afslappet fredagsbar, eller måske bare slappe af med en god bog og et godt glas vin i en af de mange komfortable liggestole, er Søkig det perfekte spot til de varme sommerdage.

Oplevelsen du får:

Du har frit valg på alt i baren hos Søkig til en værdi af 250 kr. hvor du kan nyde en stor øl eller et koldt glas rosévin, mens du slapper af i de komfortable liggestole. Slå dig ned i de bløde puder på opsatsen med en omgang snacks og en flaske bobler eller en sprød flaske hvidvin. Du har også mulighed for at tage din kaffe TO-GO til en tur rundt om Søerne eller nyde en frisk limonade helt nede ved vandkanten.


250.- / 125,-

Adresse:

Gl. Kongevej 10, indgang fra søsiden

www.søkig.dk

Indløsning:

  • Værdibeviset indløses hos Søkig.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. September 2024.
  • Værdibeviset kan bruges alle dage når Søkig er åben fra 11:30 - 21:30.
  • OBS Søkig holder lukket på regnvejrsdage.
  • Værdibeviset har en værdi af 250 kr som kun kan bruges hos Søkig.

Få de nyeste tilbud før andre


0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom