Kurv

RESTAURANT ODETTE

450,- / 250 ,-

Nyd en 7-retters middag på Restaurant Odette, centralt placeret i Københavns charmerende og historiske Kompagnistræde

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

7-RETTERS MENU PÅ RESTAURANT ODETTE

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Billetter Solgt

100%

450,- / 250,-

Restaurant Odette, beliggende i hjertet af København, byder på en varm og intim atmosfære. Her sættes der en ære i uhøjtidelighed og autenticitet, og hver ret er en hyldest til både de fineste danske og sydeuropæiske smage.

Omgivelserne på Odette udstråler hygge og personlig charme. Nyd din middag i deres smukke, historiske fredede hus, hvor hvert hjørne er indrettet med omtanke for at skabe en indbydende og afslappende atmosfære.

Deres nye menukort afspejler køkkenchef Andreas' passion for simple, men smukt anrettede retter. Han bruger bæredygtige råvarer fra lokale gårde og Europas bedste producenter, hvilket sikrer en gastronomisk oplevelse, der både er bæredygtig og uforglemmelig i smag.

Vinkortet er centreret om Sydeuropa, med små afstikkere rundt omkring i verden for at favne de utallige smagskombinationer fra menuen.

Oplevelsen du får:

Oplev en uforglemmelig aften på Restaurant Odette med deres nye 7-retters menu. Begynd din aften med fire delikate 'sharing' retter, som eksempelvis kan byde på crudo på kulmule med blodappelsin og rosenpeber eller buratta med mynte, chili og citron. Røget ricotta med græskar, syltede nødder og salvie eller Arrancini med svampe og porcini creme. Hovedretten byder fx på frisk hjemmelavet rigatoni med salciccia ragout, aubergine, merian og modnet parmesan, efterfulgt af fx Odettes Tiramisu med blåbær, mascarpone og Sherry.

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Adresse:

Kompagnistræde 18, 1208 København K

www.odette.dk

Indløsning:

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Odette
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. Februar 2024
  • Værdibeviset kan bruges mandag - lørdag kl 17:00-23:00
  • Hvert værdibevis har en værdi af 250 kr. og kan kun benyttes til 7-retters menu på Odette.
  • Booking foretages online og skal anføres med “odette menu”

Få de nyeste tilbud før andre


Dankort logo

socials

© 2023 eater. All rights reserved.