500,- / 250,-
4-retters menu hos Restaurant Norrlyst – Bib Gourmand anbefalet i Michelin-guiden 3 år i streg
Billetter Solgt
500,- / 250,-
Vi er stolte af at lancere vores første oplevelse på Eater. Vi starter stort ud med en oplevelse, der hylder intet mindre end essensen og oprindelsen af Norrlyst Koncernen.
Denne oplevelse er nemlig en hyldest til Restaurant Norrlyst, det sted hvor det hele begyndte for fire år siden, og som har opretholdt sin glansfulde position i Michelin-guiden siden de fik deres Bib Gourmand i 2020.
Restaurant Norrlyst har gennemgået en forvandling for at tage gæsternes oplevelse til nye højder. En omhyggelig renovering har åbnet køkkenet op, hvilket gør det muligt at iagttage kokkenes færdigheder og passion direkte fra bordet. Dette, kombineret med en fornyet menu, der præsenterer udsøgte råvarer fra årets sæson, vil sikre en uforglemmelig og berigende spiseoplevelse.
Oplevelsen du får:
En 4-retters aftenmenu på Restaurant Norrlyst. Du vælger selv, om det skal være deres originale Norrlyst-menu med kød og fisk eller deres grønne Norrlyst-menu, som er blevet nomineret i den danske spiseguide 2023 blandt kandidater som Noma og MOTA.
Begge menuer byder på 4 retter, som sammensættes af kokkene, der vil tage dig gennem Danmarks bedste råvarer. Se den nuværende menu her.
Start fx med Tatar af okseinderlår fra 'Spis min Gris' med kantareller, brændt purløgs mayo
og hvidløg støv. Mellemretten byder på stegt baby knoldselleri fra Kiselgården, med nye kålskud, sødmælksyoghurt med et strejf af mild peberrod, og toppet med Baerii caviar fra Rossini.
Til hovedret, nyd en perfekt stegt kuller, serveret med bagte løg og blomkål crudité, delikat vendt i hø-vinaigrette, og fuldendt med en raffineret muslingesauce med saltet citron og mynteolie. Slut middagen af med en forfriskende kirsebærsorbet, der harmonerer smukt med lemon curd, syltede kirsebær og krystalliseret hvid chokolade.
Adresse:
Kompagnistræde 8, 1208 København K
Indløsning: