Kurv

FROKOST PÅ BEVIAMO

315,- / 189 ,-

Østerbros nye pastaperle: 3-retters italiensk-inspireret familiefrokost på Beviamo – Søsterrestaurant til topanmeldt Rufino Osteria.

Udsolgt!

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

3-RETTER FROKOSTMENU PÅ BEVIAMO

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Udsolgt!

100%

315,- / 189,-

Oplev en lørdagsfrokost fyldt med lækker mad, udsøgte vine og en hyggelig, afslappet stemning. Hos Beviamo drejer det sig om at nyde gode tider og fantastiske måltider med folk du holder af. Den perfekte måde at tilbringe sin lørdag på.

Deres frokostmenu er en hyldest til den traditionelle italienske familiefrokost, med retter som frisk stracciatella med stegte svampe og frisk Tagliatelle al Ragù.

"Beviamo" betyder "lad os drikke" på italiensk og bruges typisk som en invitation til at nyde tiden med venner og familie. Og det er præcis, hvad Beviamos lørdagsfrokost handler om.

I 2023 skiftede Beviamo ejerskab, da det blev overtaget af teamet bag Rufino Osteria, en af Københavns mest anerkendte italienske restauranter. Med dette skifte blev Beviamo forvandlet til et ægte centrum for italiensk madkultur på Østerbro. Teamets vision var at skabe den mest indbydende italienske vin- og pastarestaurant i området, et mål de har realiseret med stor succes. Beviamo er blevet et uformelt mødested for livsnydere.

Oplevelsen du får:

På Beviamo får du en 3-retters frokostmenu der starter med frisk, cremet dansk stracciatella med stegte svampe og skovsyre. Græskarcreme med peperone dolce d'Altino, syltet kålrabi og ristet focaccia efterfulgt af den lækre traditionelle Tagliatelle al Ragù - pasta med langtidstilberedt okseragout og friskrevet parmesan på toppen. Menuen tilpasses efter sæsonens råvarer

Udsolgt!

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Adresse:

Nordre Frihavnsgade 58, 2100 København

www.beviamo.dk

Indløsning:

  • Værdibeviset indløses hos Beviamo.
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser.
  • Der kan maksimalt benyttes 8 værdibeviser pr. person.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. Februar 2024 (forlænget til 17. februar)
  • Værdibeviset kan kun bruges lørdag mellem kl. 12:00-15:00
  • Hvert værdibevis har en værdi af 189 kr. og kan kun benyttes til 3 retters frokostmenu på Beviamo
  • Booking foretages online og skal anføres med “Beviamo Frokost menu”

Få de nyeste tilbud før andre


Dankort logo

socials

© 2023 eater. All rights reserved.