Kurv

Frokost på restaurant GAbrielle

345,- / 172,50 ,-

Nyd en 4-retters frokostoplevelse hos charmerende Restaurant Gabrielle – Københavns franske perle.

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

frokost

på Gabrielle.

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Billetter Solgt

99%

345,- / 172,50,-

Oplev charmen ved en ægte fransk bistro midt i Københavns pulserende hjerte. Gabrielle, som er beliggende i violinbyggeren Pauli Merlings værksted fra 1929, byder på en unik blanding af klassisk fransk elegance og moderne finesse. Med sine stuklofter, et åbent køkken og en hyggelig pejs skaber Gabrielle en atmosfære, hvor tradition møder nutid. Gabrielle har hurtigt etableret sig som en fransk klassiker på den københavnske madscene, og vi er begejstrede for at introducere deres helt nye frokostmenu, som repræsenterer det ypperste inden for moderne fransk gastronomi.

Oplevelsen du får:

Begynd fx med en forførende Steak Tartare lavet af økologisk okse, med trøffel, syltede solbær, melde og rød sennepsurt, eller en lun svampeconsommé med syltede svampe og gougeres med Comté. Dertil serveres deres friskbagte brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, krydret med hvidløg og timian.

Til hovedret kan du vælge fx en delikat Kuller en croute med silkeblød Vichyssoise-creme og muslingesauce. Du kan også vælge at gå den vegetariske vej med deres “Parisian gnocchi,” med sauce på Comté, brunet smør, artiskokhjerter, svampe og salvie. Afslut med en himmelsk Chokolade fondant, braiseret ananas i rom, og vaniljeis, der perfekt afrunder din frokostoplevelse.

Adresse:

Vestergade 3, 1458 København K

www.restaurantgabrielle.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Gabrielle.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. Februar 2024
  • Værdibeviset kan bruges mandag - lørdag. kl. 12:00 - 16:00
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til en 4-retters frokost på Gabrielle.
  • Booking foretages online og skal anføres med “frokostmenu”

Få de nyeste tilbud før andre


Dankort logo

socials

© 2023 eater. All rights reserved.