535.- / 290.-
Kampagnen slutter om:
325.- / 165,-
I hjertet af København, kun et stenkast fra Rådhuspladsen, findes der en lille bid af Frankrig. Gabrielle byder velkommen med franske bistro-vibes og mad, der kan føre selv de mest garvede, frankofile smagsløg tilbage til de ikoniske franske fortovscafeer. Wienerstolene, de hvide duge og den gule farve på væggene giver nemlig associationer til de bistroer, man finder bag de parisiske vinduer.
Menuen afspejler også det bedste fra det franske køkken: Maden tager udgangspunkt i den franske bistro-oplevelse, der kombineres med det bedste fra det nye nordiske køkken. I køkkenet lægges der vægt på brugen af friske, lokale råvarer, og menuen afspejler altid årstidernes skiften. Dette gør hver oplevelse unik og velsmagende.
Gabrielle kombinerer kreativt franske klassikere med det bedste fra den københavnske madscene, og med en udmærkelse på Michelin-guidens Bib Gourmand-liste igen i 2025 er der ingen tvivl om, at Gabrielle kan give en oplevelse der er værd at huske.
Oplevelsen, du får:
Gabrielle serverer en udsøgt fem-retters menu, der tager udgangspunkt i smage, der kan varme et vinterkoldt hjerte op. Menuen tager udgangspunkt i vinterens råvarer, og da menuen er sæsonbetonet, kan den skifte alt efter, hvilke råvarer der er tilgængelige. Men den kunne se sådan her ud:
Første servering består af Gabrielles tatar af okse med estragonmayonnaise, syltede svampe & croutoner
Hertil serveres brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg og timian.
Anden servering består af kåldolmer med fiskesoufflé, Noilly Prat blanquette & purløg
Hovedretten byder på poisson du jour en croute med sauce grenobloise, sauteret spinat & pommes puré
Til dessert serveres der en gateau mousse au Chocolat & solbærsorbet
Menu kan også fås vegetarisk eller pescetarisk. Oplyses gerne dette ved booking.
535.- / 290,-
Adresse:
Vestergade 3, København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.