Kurv

7-retters aftenmenu hos væksthuset

725.- / 375.-

Operaparkens oase: 7-retters aftenmenu i Væksthuset - Oplev mødet mellem natur, arkitektur og smag

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
7-Retters aftenmenu hos Væksthuset #202
kr. 375,00
Ubegrænset

Kampagnen slutter om:

00
dage
00
timer
00
min
00
sek

325.- / 165,-

Væksthuset er stedet, hvor natur, arkitektur og mad mødes. Beliggende i Operaparken er Væksthuset ikke bare en restaurant; det er en destination, der med sit rum sætter stemningen for en helt særlig spiseoplevelse..


I efterårsolens stråler og igennem den dunkle vinter kan du nyde Væksthusets grønne oase og drømme dig tilbage til lysere tider. Her kan du nyde en aftenmenu, der er sammensat ud fra årstidens allerbedste råvarer, lokalt høstede urter samt planter fra Operaparkens egne haver. Du kan følge med fra din plads, når kokkene lægger sidste finish på maden i det åbne køkken.


Restaurantens imponerende arkitektur byder på 360-graders guld-til-loft-vinduer, som giver en panoramaudsigt til Operaparkens seks forskellige temahaver. Som sæsonerne skifter, gør udsigten fra restauranten det samme. Dette skaber ikke bare en gennemført forbindelse mellem det indendørs spiseområde og de udendørs haver; det skaber en ny oplevelse, hver gang du besøger restauranten. I Væksthusets indre står en frodig middelhavshave, som fuldender oplevelsen af at spise i ét med naturen.


Oplevelsen, du får:

Med denne oplevelse får du Væksthusets 7-retters aftenmenu. Menuen er sæsonbetonet og kan variere afhængigt af tilgængelige råvarer. Den kunne se sådan her ud:


Aftenen begynder med Væksthusets udvalgte snacks:

Krustade med svampe & trøffelmayonnaise

Krustade med tomat, basilikum & mandler

Puré på stegt græskar med timian & ”Gammelknas” 


Herefter serveres forretterne:

Bagte og røgede beder med appelsinhollandaise, kapers og hasselnødder

– 

Stegte gulerødder med Romesco sauce og forårsløg  

– 

Stegte svampe med karamelliserede løg, æggeblomme og skum på kartofler  


Hovedretten byder på dagens fisk med rimmet og lynstegt kuller med ærtepuré, grønne bønner, fennikel og svampesauce


Måltidet rundes af med to desserter:

Blåbær, ricottaskum og lime skal

Honningcreme med is på pinjekerner, sure æbler og brunet smør

Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.


725.- / 375,-

Adresse:

Ekvipagemestervej 18, 1438 København K

www.vaeksthusetcph.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Væksthuset.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. januar 2026.
  • Værdibeviset kan bruges mandag - søndag kl. 17:00 - 23:00 (sidste booking kl. 20:30).
  • Værdibeviset kan kun bruges til en aftenmenu hos Væksthuset.
  • Booking skal foretages online hos Væksthuset og skal anføres med “Eater Aftenmenu” i kommentarfeltet.
  • Menu kan også fås vegetarisk eller pescetarisk. Dette skal oplyses ved booking.


Få de nyeste tilbud før andre


0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom