525.- / 275.-
Kampagnen slutter om:
325.- / 165,-
THEO er den lille, velbesøgte restaurant, du finder beliggende i et intimt lokale centralt i Skindergade. Så snart du træder ind, mærker du den livlige stemning, der flyder fra køkken til restaurant. THEO bærer præg af at være et velbesøgt sted - så snart, du sætter dig til rette, er du ikke i tvivl om hvorfor.
Helt fra starten har THEO været en favorit blandt både lokale og besøgende. THEO så stor en favorit, at den har en anbefaling i Michelin-guiden. Sammen med en menu, der konstant fornyer sig efter sæsonerne og en levende stemning i restauranten, er THEO et sted, du må tilbage til igen og igen.
Menuen er sammensat med inspiration i kokkenes yndlingskøkkener fra hele Europa. Derfor er det helt sikkert, at du får en oplevelse, der ikke følger en fast formel. Derimod byder hver tallerken på kreative kombinationer af Europæiske køkkener. Desuden er du også sikret en sæsonbaseret aftenmenu, der kombinerer efterårets råvarer med kontrastfyldte teksturer og spændende smagskombinationer.
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse får du en 6-retters menu over fire serveringer. Da menuen på THEO er sæsonbetonet, kan den skifte alt efter tilgængeligheden af råvarerne. Men den kunne se sådan her ud:
Første servering består af lækker rørt tatar med grillede peberfrugter, grønne tomater og croutoner
Burratta med crispy chiliolie. Samt Crudo på kuller med hvide ferskner, tomater, lime og oliven
Hertil får du THEOs hjemmelavede brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, der er fyldt til randen med hvidløg og timian.
Anden servering består af Cavatelli i hønsefond med vilde svampe, pecorino og tørret oksehjerte
Til hovedret får du Duroq kotelet med artiskok, sort hvidløg, vinterkål og sherry sauce med chimichurri, umodne blommer og ramsløgskapers
Aftenen rundes af med Tiramisu ala THEO med blåbær i sherry, kakaonibs og kaffesorbet
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
525.- / 275,-
Adresse:
Skindergade 29, København
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.