375.- / 225.-
Kampagnen slutter om:
325.- / 165,-
Engholmenes neighbourhood-restaurant, hvor retter inspireret af det sydeuropæiske køkken serveres som delevenlig comfort food.
Maden er ærlig og simpel, råvarerne af kompromisløs kvalitet med blik for danske leverandører og økologi.
Køkkenet ledes af den talentfulde kok Sebastian Randrup – kogebogsforfatter, deltager af Masterchef og fast inventar i Go’ Morgen Danmark.
Hans passion for kvalitetsråvarer og samarbejde med lokale, danske leverandører skinner tydeligt igennem i hver eneste ret.
Oplevelsen, du får:
Den 6-retters Delfino-menu hos Bjørn & Delfino serveres family style med maltknækbrød, olivenolie og surdejsfocaccia. Da menuen hos Bjørn & Delfino er sæsonbetonet, kan den skifte alt efter tilgængeligheden af råvarerne.
Menuen består af to serveringer. Den første servering byder på:
Carpaccio af kuller med citronolie,
cantaloupemelon og havesyre.
Stracciatella med grillet brød,
ferskner og hasselnødder.
Friterede padrons med urtemayo
og citron.
Anden servering består af:
Oksetatar med urtemayo, syltede
sennepskorn og tørret æggeblomme.
Courgetter med ærter, salsa verde og
fetacreme.
Arancini pomodoro.
Velbekomme!
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
375.- / 225,-
Adresse:
Christian Langes Plads 3, 2450 København SV
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.