725.- / 375.-
Kampagnen slutter om:
325.- / 165,-
Væksthuset er stedet, hvor natur, arkitektur og mad mødes. Beliggende i Operaparken er Væksthuset ikke bare en restaurant; det er en destination, der med sit rum sætter stemningen for en helt særlig spiseoplevelse..
I sommersolens stråler og ud på det tidlige efterår kan du nyde Væksthusets panoramavinduer, læne dig tilbage og se aftensolen male byen rød. Her kan du nyde en aftenmenu, der er sammensat ud fra årstidens allerbedste råvarer, lokalt høstede urter samt planter fra Operaparkens egne haver. Du kan følge med fra din plads, når kokkene lægger sidste finish på maden i det åbne køkken.
Restaurantens imponerende arkitektur byder på 360-graders guld-til-loft-vinduer, som giver en panoramaudsigt til Operaparkens seks forskellige temahaver. Som sæsonerne skifter, gør udsigten fra restauranten det samme. Dette skaber ikke bare en gennemført forbindelse mellem det indendørs spiseområde og de udendørs haver; det skaber en ny oplevelse, hver gang du besøger restauranten. I Væksthusets indre står en frodig middelhavshave, som fuldender oplevelsen af at spise i ét med naturen.
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse får du Væksthusets 7-retters aftenmenu. Menuen er sæsonbetonet og kan variere afhængigt af tilgængelige råvarer. Den kunne se sådan her ud:
Aftenen begynder med Væksthusets udvalgte snacks: Nordisk misovaffel, peberrods creme fraiche og friske urter samt Tun tartar i sprød krustade, emulsion af hasselnødder og sprøde jordskokkechips
Herefter serveres forretterne: Kammusling, tiger milk med dildolie, agurk, syltet ræddike og syltede løg; romanesco-blomkål med kørvel-skum, linsesauce, lime, gremolata og mizuna; samt Blåmuslinger, saffrancreme, baby fennikel, radiser, syltede umodne jordbær, saltede valnødder og porresalt.
Hovedretten byder på dagens fisk med Torsk, sellericreme, Beurre Blanc med ørredrogn og purløg, sprød grønkål og skalotteløg. Hertil serveres Blandet Frillice salat med hvidløgsskum, ristede pinjekerner og blodappelsin, dampede og marinerede kartofler.
Måltidet rundes af med to desserter, der plejer enhver sød tand. Først nydes Vaniljemousse, olie fra solbærgrene med consomé af kvædete. Derefter afsluttes aftenen med en Hasselnøddeis med rabarberkompot, sprød hvid chokolade, timian og tuilles.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
725.- / 375,-
Adresse:
Ekvipagemestervej 18, 1438 København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.