525.- / 295.-
Kampagnen slutter om:
325.- / 165,-
På Kompagnistrædes gule hjørne huserer Odette. I den gamle, fredede bygning bliver du mødt med en restaurant i 2 etager, hvor der er skabt en hyggelig, tilbagelænet stemning midt i byens travle gader.
Hver af restaurantens etager har sit eget, unikke særpræg. Indhyllet i varme farver med inspiration i sydeuropæiske storbyers bistroer skaber omgivelserne en indbydende stemning. Her kan du sætte dig til rette og mærke atmosfæren, der indbyder til hyggelige stunder året rundt. Til frokost serveres der smørrebrød – til aften serveres der kreativt sammensatte retter, der bugner med ingredienser, som reflekterer forårets kommen.
Køkkenet arbejder hver dag med at sammensætte en menu, hvor bæredygtighed og sæsonens råvarer er i fokus. De fleste af råvarerne hentes hjem fra lokale gårde omkring København. Dette gør, at menuen på Odette altid fornyes. Derfor er det oplagt at tage vejen forbi restauranten igen og igen – hver sæson kommer med en ny oplevelse. Alle menuens retter er skabt ud fra en indstilling til, at maden skal være enkel og velsmagende, uden at gå på kompromis med råvarernes kvalitet.
Oplevelsen du får:
Da menuen på Odette er sæsonbaseret, kan den ændre sig alt efter, hvilke råvarer, der er tilgængelige. Men den kunne se sådan her ud:
Aftenen indledes med sprøde chips serveret med en cremet og smagfuld tangmayo, der tilfører et umamifyldt havpræg. Hertil bydes der på delikat marinerede umodne ferskner, som balancerer sødme og syre på elegant vis. Et smukt udvalg af friske sommergrøntsager præsenteres som cruditéer, nænsomt marineret i sukker, salt og citronsaft, hvilket giver en sprød og forfriskende start. Den hjemmelavede charcuterie fra Troldgaarden bidrager med rige, intense smagsnuancer og en autentisk håndværksfornemmelse.
Derefter serveres et luftigt og nybagt Manitobabrød, ledsaget af et aromatisk ramsløg-misosmør, der smelter blødt og bringer dybde til det lette brød. Sprøde, fritterede fjordrejer bliver ledsaget af en syrlig, grillet citronmayo, som løfter smagen og giver et pikant pift. En cremet krabberillette med solmodne tomater fra Rungis tilfører en raffineret og sommerlig smagsoplevelse, mens den elegante tatar kombineres med sødlige bagte rødbeder, fermenteret peber og frisk peberrod, hvilket skaber et nuanceret og spændende samspil.
Til hovedret serveres sprøde, friske danske salater med en klassisk mormordressing tilsmagt med roseneddike, som giver en blomstret og mild syrlighed. Nye danske kartofler vendt i en silkeblød beurre monté med aromatisk løvstikke og frisk dild bringer sommerens smage i spil. Menuens finale er et mørt og saftigt stykke stegt onglet, serveret med en intens og dyb svampesauce tilsmagt med trøffel og marv – en kraftfuld og luksuriøs afslutning på måltidet.
Som prikken over i’et rundes menuen af med en smuk og indbydende hindbærtærte, toppet med en luftig hindbærmousse og ledsaget af en forfriskende sorbet på karamelliseret kærnemælk. Friske, solmodne hindbær fuldender desserten med deres naturlige sødme og syrlige friskhed – en let og elegant afslutning, der hylder sommerens bær på allerfineste vis.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
525.- / 295,-
Adresse:
Kompagnistræde 18, København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.