725.- / 375.-
Kampagnen slutter om
325.- / 165,-
Væksthuset er stedet, hvor natur, arkitektur og mad mødes. Beliggende i Operaparken er Væksthuset ikke bare en restaurant; det er en destination, der med sit rum sætter stemningen for en helt særlig spiseoplevelse.
I forårssolens stråler og ud på den tidlige sommer du nyde Væksthusets panoramavinduer, læne dig tilbage og se aftensolen male byen rød. Her kan du nyde en aftenmenu, der er sammensat ud fra årstidens allerbedste råvarer, lokalt høstede urter samt planter fra Operaparkens egne haver. Du kan følge med fra din plads, når kokkene lægger sidste finish på maden i det åbne køkken.
Restaurantens imponerende arkitektur byder på 360-graders guld-til-loft-vinduer, som giver en panoramaudsigt til Operaparkens seks forskellige temahaver. Som sæsonerne skifter, gør udsigten fra restauranten det samme. Dette skaber ikke bare en gennemført forbindelse mellem det indendørs spiseområde og de udendørs haver; det skaber en ny oplevelse, hver gang du besøger restauranten. I Væksthusets indre står en frodig middelhavshave, som fuldender oplevelsen af at spise i ét med naturen.
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse får du Væksthusets 7-retters aftenmenu. Menuen er sæsonbetonet og kan variere afhængigt af tilgængelige råvarer. Den kunne se sådan her ud:
Aftenen begynder med Væksthusets udvalgte snacks: Nordisk misovaffel med peberrods-creme fraiche og friske urter samt Tuntartar i sprød krustade med emulsion af hasselnødder og sprøde jordskokkechips.
Herefter serveres forretterne: Kammusling med tiger milk og dildolie, agurk, syltet ræddike og syltede løg samt. Smag også Blåmuslinger med saffrancreme, baby fennikel, radiser, syltede umodne jordbær, saltede valnødder og porresalt
Hovedretten byder på dagens fisk med peberrodscreme, fiskesauce-skum, karotter og ristede mandler. Hertil serveres radicchiosalat med kartofler, balsamico og radise.
Måltidet rundes af med to desserter, der plejer enhver sød tand. Først nydes en cheesecake med bær, bærmarmelade og honningtuile. Derefter afsluttes aftenen med en chokoladesorbet med saltet karamel og bærsirup.
Menuen kan fås vegetarisk. Husk at oplyse dette ved booking.
725.- / 375,-
Adresse:
Ekvipagemestervej 18, 1438 København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.