265.- / 135.-
Kampagnen udløber om
325.- / 165,-
Midt i Indre Bys kan sætte dig til rette i Restaurant Norrlyst, der fire år i træk anerkendt på Michelin-guidens Bib Gourmand-liste - med rigtig god grund.
I den lille, summende restaurant får du en madoplevelse, der vækker smagsløgene til live mens forårssolen danser. Indhyllet i kælderen af et gammelt, fredet bindingsværkshus byder restauranten på et intimt rum med lavt til loftet, rå stenvægge og fritlagte træbjælker. Når maden tilberedes breder duften af råvarer sig fra det åbne køkken, og vækker sanserne og forventningen til det kommende måltid. Fra din plads kan du følge med i kokkenes arbejde, mens de med omhu lægger sidste hånd på frokostens smukke smørrebrød.
Køkkenet i Norrlyst præges i høj grad af friske, lokale råvarer. De fleste af grøntsagerne kommer nyopgravede fra en gård nær København. Kødet kommer direkte fra dansk, biodynamisk opdræt.
Forårsmenuen præsenterer et sæsonpræget udvalg af smørrebrød, der serveres alle ugens dage. De sammensættes med udgangspunkt i klassiske smørrebrøds-kombinationer og med øje for forårets forrådskammer — kun med gode råvarer, der kan smages. Til smørrebrødene er det oplagt at nyde Norrlysts udvalg af alt fra hjemmelavede snapse til lokalbryggede øl.
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse får du to stk. valgfri smørrebrød fra Norrlysts frokostkort. Alle smørrebrød serveres på rugbrød og er nøje højtbelagte med friske ingredienser. Da menuen på Norrlyst er sæsonbetonet, kan udvalget skifte alt efter hvilke råvarer der er tilgængelige.
Det kunne blandt andet være et stykke med Christiansøpigens kryddersild med confiteret æggeblomme, peberrod og syltede bøgehatte eller oksetatar med røget marv, syltet selleri og stikkelsbær. Der er også mulighed for at smage på et grønt alternativ der blandt andet kunne være confiteret porre med kartoffelcreme, sprød surdej og fermenteret løg.
265.- / 135,-
Adresse:
Kompagnistræde 8, København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.