295.- / 175.-
Kampagnen er udsolgt
325.- / 165,-
På hjørnet af Vesterfælledvej og Ny Carlsberg Vej ved indgangen til Carlsberg Byen ligger spisestedet Cadence. Ved første øjekast ligner Cadence en almindelig og hip café med moderne indretning og en afslappet atmosfære, men bag den moderne og flotte facade banker et hjerte for at tage morgenmadsoplevelser til det næste niveau.
Bag Cadence står André Rossi-Thyde og Rhys Howell-Morgan med drømmen om at lave et spisested med fokus på alternative brunchretter, der kan få smagsløgene til at danse i forårssolen.
“Hvis Michelin gav stjerner til cafeer, burde de komme på listen” lød det fra Politikens anmelder, der har givet Cadence ikke mindre end seks stjerner.
“Mums! De kandiderer til at lave Københavns bedste morgenmad” lød overskriften i Berlingske, der gav Cadence fem ud af seks stjerner.
Det australsk/waliske makkerpar har en mission om at gøre op med den klassiske brunch, og du kan derfor forvente at få en oplevelse med fokus på smag og gode økologiske råvarer med inspiration fra australsk brunchkultur samt noget af Københavns bedste surdejsbrød og bagværk. Du er derfor sikret en brunchoplevelse, der tager niveauet til nye højder for, hvad en god brunch skal kunne en formiddag i solen.
Oplevelsen, du får:
Brunchmenuen, “Taste of Cadence” byder på en rundtur af Cadence bedste retter og fermeteret univers. I menuen får du blandt andet en starter af probiotisk yoghurt med krydderet glutenfri granola, hjemmelavet marmelade og frisk frugt.
Efterfølgende vil du få serveret to af Cadence brunchfavoritter med et twist. Første ret består af The Smashed Avo’ bestående af avocado, gedeost, pocherede æg, fermenteret hot sauce, semi tørrede tomater, mandler der har ligget i blød i minimum 12 timer for at aktivere spiringprocessen og gurkemejecreme.
Efterfulgt af en kendt fransk klassiker al a Candece, The Benedict, bestående af eggs Benedict med pulled pork, pocheret æg med miso æbler og cider hollandaise. Begge retter bliver serveret med Cadence fermenteret salat og Cadence signatur surdejsbrød med pisket brunt smør og honning.
Den søde krone på værket er et stykke bagværk fra Cadence bageri, hvor du kan vælge blandt et udvalg af lækre varianter.
295.- / 175,-
Adresse:
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.