345.- / 175.-
Kampagnen slutter om:
325.- / 165,-
I midten af Indre Bys pulserende Vestergade finder du Gabrielle. Når du sætter dig til rette i restauranten, kan du næsten narres til at tro, at du har sat dig til rette i en af Paris' mange bistro cafeer. Gabrielles romantiske indretning med de hvide due, gule vægge og stearinlys giver nemlig anledning til at læne sig tilbage i denne lille bid af Paris.
Når køkkenet kokkererer, tages der udgangspunkt i den franske bistro-oplevelse, som kombineres med det bedste fra det nordiske køkken. Og med sin udmærkelse på Michelin-guidens Bib Gourmand-liste i 2024 er der vist heller ingen tvivl om, at Gabrielle leverer madoplevelser, man ikke glemmer lige foreløbig.
I køkkenet lægges der især vægt på at bruge friske, lokale råvarer. Det betyder, at menuen på Gabrielle fornyes med hver sæson. Det betyder, at du sjældent vil få den samme madoplevelse flere gange – hvilket gør Gabrielle til et sted, du bliver nødt til at besøge igen og igen.
Oplevelsen du får:
Med denne oplevelse får du en 4-retters frokostmenu hos Gabrielle. Menuen afspejler forårssæsons råvarer og friske smage, det franske køkken bringer med sig. Da menuen er sæsonbetonet, kan den skifte alt efter, hvilke råvarer der er tilgængelige. Men den kunne se sådan her ud:
På første servering får du Gabrielles tatar af okse, estragonmayo, kapers, syltede skalotteløg & tuille. Hertil får du hjemmebagt brød på Ølandshvede fra Mejnerts mølle med smør på hvidløg & timian.
Til frokostens hovedret, får du poisson du jour, brandade kroket & bagte løg, hvidløgspuré, frisk spinat & muslinge sauce.
Til desserten, dagens sidste ret, får du en bid af chokolade himlen i form af Gâteau au chocolat, hasselnøddeis, chokolademousse og hasselnøddetuilles.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
345.- / 175,-
Adresse:
Vestergade 3, København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.