6-retters delfinomenu hos Bjørn & Delfino
375.- / 199.-
Udløber om:
325.- / 165,-
“… Hvad er historien bag navnet Bjørn & Delfino?"
Det spørgsmål bliver ofte stillet på kajen i det spirende område Engholmene.
Svaret er, at bjørnen repræsenterer den nordiske, hyggelige vintersæson – og delfinen den sydeuropæiske, legesyge sommer. Nu går vi sommeren i møde, og det betyder, at den sprudlende side af Bjørn & Delfino får lov at folde sig ud i solskinnet.
Derfor står Bjørn & Delfino klar ved vandkanten til Københavns Havn og byder velkommen til en forårssæson, der emmer af smagfulde oplevelser i smukke, stemningsfulde lokaler.
Køkkenet ledes af den talentfulde kok Sebastian Randrup – kogebogsforfatter, deltager af Masterchef og fast inventar i Go’ Morgen Danmark.
Hans passion for kvalitetsråvarer og samarbejde med lokale, danske leverandører skinner tydeligt igennem i hver eneste ret.
Oplevelsen du får:
Den 6-retters DELFINO menu hos Bjørn & Delfino serveres family style med maltknækbrød, olivenolie og surdejsfocaccia. Da menuen hos Bjørn & Delfino er sæsonbetonet, kan den skifte alt efter tilgængeligheden af råvarerne.
Menuen består af to serveringer. Den første servering byder på carpaccio af kuller med juice af grønne æbler, koriander, jalapeno og druer sammen med lækker grillet focaccia med lardo, blomme og auberginecreme. Dertil får du også den lækre italienske ret straciatella med syltet pære, radicchio og pistacie.
Anden servering består af oksetatar med løvstikke mayo, sennepskorn og tørret æggeblomme. Herefter byder Bjørn & Delfino på Arancini alla Cacio e Pepe og confiteret porre med salsa verde, kyllingeskind og feta.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
375.- / 199,-
Adresse:
Christian Langes Plads 3, 2450 København SV
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.