529.- / 289.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
På Strandvejen i Hellerup, lige på grænsen til Østerbro, finder du Kinome. Her får du en oplevelse, der byder på det allerbedste fra det japanske køkken.
Kinome betyder "blomsterknopperne blomstrer lidt efter lidt". I ly af vinterens mørke og at dagene bliver lysere, så afspejler Kinome navn præcist den oplevelse, der venter på dig. En oplevelse, hvor du kan læne dig tilbage og nyde smukke, velsmagende retter.
Kinome forener de japanske madtraditioner med moderne teknikker og lader sig inspirerer af internationale køkkener. Derfor byder hver ret på menuen på uventede og spændende smagskombinationer, man ellers sjældent ville støde på. Restauranten er indrettet efter en japansk minimalisme, hvor det er maden, der er i fokus. Her kan du sætte dig roligt til rette og lade dig overraske af alt det lækre, Kinome har at byde på.
Oplevelsen byder på en 11-retters menu, hvor chefkokken skræddersyr retterne baseret på sæsonens råvarer. "Omakase" betyder netop "Jeg overlader det til dig" – og det er præcis, hvad du gør, når du besøger Kinome.
Ved at lægge aftenen i kokkens hænder åbner du døren til en smagsoplevelse, hvor hver ret er en delikat overraskelse. Du vil opleve omhyggeligt sammensatte ingredienser og kunstneriske anretninger, der udfolder sig gennem dit måltid.
Oplevelsen, du får:
Aftenen begynder med et udvalg af små delikate retter, hvor japansk finesse møder innovative smagskombinationer. Her kan du blandt andet opleve østers okonomiyaki med intens sukiyakisauce, en sprød black tiger forårsrulle med svinekød og wasabi samt en perfekt stegt reje serveret med majs og spicy barbecuesauce. Derudover byder menuen på en fjordreje-taco med cremet avocado og spicy jalapeños, samt en frisk og elegant kammusling-ceviche med koriander og grapefrugt.
Herefter følger et udvalg af Kinomes sushi og sashimi, hvor kompromisløs kvalitet og balance er i fokus. En silkeblød røget laks sashimi serveres med sprød kålrabi og jalapeño-ponzu, mens Volcano-rullen kombinerer spicy sprød reje med tun og laks i en harmonisk smagsoplevelse. En tempura-laks rulle med cremet flødeost og purløg afrunder sushiservicen med sin sprøde tekstur og dybe umami.
For at fuldende oplevelsen afsluttes menuen med en sød afrunding, hvor hver bid er nøje afstemt for at skabe en perfekt balance. Aftenen kan slutte med en luftig puff fyldt med silkeblød vanilje-ganache, en intens tærte med tiramisucreme eller dagens is, hvor sæsonens råvarer får lov at skinne.
529.- / 289,-
Adresse:
Strandvejen 68C, 2900 Hellerup
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.