725.- / 375.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Væksthuset er stedet, hvor natur, arkitektur og mad mødes. Beliggende i Operaparken er Væksthuset ikke bare en restaurant; det er en destination, der med sit rum sætter stemningen for en helt særlig spiseoplevelse.
I vinterens kulde kan du søge ind i Væksthuset som et frodigt tilflugtssted fra det kolde vejr – og snart læne dig tilbage og se forårets komme. Her kan du nyde en aftenmenu, der er sammensat ud fra årstidens allerbedste råvarer, lokalt høstede urter samt planter fra Operaparkens egne haver. Du kan følge med fra din plads, når kokkene lægger sidste finish på maden i det åbne køkken.
Restaurantens imponerende arkitektur byder på 360-graders guld-til-loft-vinduer, som giver en panoramaudsigt til Operaparkens seks forskellige temahaver. Som sæsonerne skifter, gør udsigten fra restauranten det samme. Dette skaber ikke bare en gennemført forbindelse mellem det indendørs spiseområde og de udendørs haver; det skaber en ny oplevelse, hver gang du besøger restauranten. I Væksthusets indre står en frodig middelhavshave, som fuldender oplevelsen af at spise i ét med naturen.
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse får du Væksthusets 7-retters aftenmenu. Menuen er sæsonbetonet og kan variere afhængigt af tilgængelige råvarer. Den kunne se sådan her ud:
Aftenen begynder med Væksthusets udvalgte snacks: En sprød vaffel med ostecreme og kardemomme samt friterede tapioka-perler med furikake, blæksprutte, avocado og purløg.
Herefter serveres forretterne: Rimmede kammuslinger med blomkålssauce, purløgsolie og ørredrogn; romanesco-blomkål med kørvel-skum, linsesauce, lime, gremolata og mizuna; samt jomfruhummer med safrancreme, pistacie-knas, baby fennikel og radise.
Hovedretten byder på dagens fisk med peberrodscreme, fiskesauce-skum, karotter og ristede mandler. Hertil serveres radicchiosalat med kartofler, balsamico og radise.
Måltidet rundes af med to desserter, der plejer enhver sød tand. Først nydes en cheesecake med bær, bærmarmelade og honningtuile. Derefter afsluttes aftenen med en chokoladesorbet med saltet karamel og bærsirup.
725.- / 375,-
Adresse:
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.