345.- / 175.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
I midten af Indre Bys pulserende Vestergade finder du Gabrielle. Når du sætter dig til rette i restauranten, kan du næsten narres til at tro, at du har sat dig til rette bag en af Paris' mange facader. Gabrielles romantiske indretning med de hvide due, gule vægge og stearinlys giver nemlig associationer til de bistroer, du finder i den franske hovedstad.
Når køkkenet kokkererer, tages der udgangspunkt i den franske bistro-oplevelse, som kombineres med det bedste fra det nordiske køkken. Og med sin udmærkelse på Michelin-guidens Bib Gourmand-liste i 2024 er der vist heller ingen tvivl om, at Gabrielle leverer madoplevelser, man ikke glemmer lige foreløbig.
I køkkenet lægges der især vægt på at bruge friske, lokale råvarer. Det betyder, at menuen på Gabrielle fornyes med hver sæson. Det betyder, at du sjældent vil få den samme madoplevelse flere gange – hvilket gør Gabrielle til et sted, du bliver nødt til at besøge igen og igen.
Oplevelsen du får:
Med denne oplevelse får du en 4-retters frokostmenu hos Gabrielle. Menuen afspejler den kolde sæsons råvarer og hjertevarme smage, det franske køkken bringer med sig. Da menuen er sæsonbetonet, kan den skifte alt efter, hvilke råvarer der er tilgængelige. Men den kunne se sådan her ud:
På første servering får du Gabrielles tatar af okse med kapers, estragonmayo, syltede skalotteløg og tuille.
Hertil får du brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg og timian.
På anden servering, frokostens hovedret, får du dagens fisk med porre og kartoffel, hummerbisque, citron og purløg.
Til desserten, dagens sidste ret, får du beignets med vaniljeis, æblekompot og karamel.
345.- / 175,-
Adresse:
Vestergade 3, København
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.