475.- / 265.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
På Kompagnistrædes gule hjørne huserer Odette. I den gamle, fredede bygning bliver du mødt med en restaurant i 2 etager, hvor der er skabt en hyggelig, tilbagelænet stemning midt i byens travle gader.
Hver af restaurantens etager har sit eget, unikke særpræg. Indhyllet i varme farver med inspiration i sydeuropæiske storbyers bistroer skaber omgivelserne en indbydende stemning. Her kan du sætte dig til rette og mærke atmosfæren, der indbyder til hyggelige stunder året rundt. Til frokost serveres der smørrebrød – til aften serveres der kreativt sammensatte retter, der bugner med ingredienser, som er lige til at varme sig på i de kolde sæsoner.
Køkkenet arbejder hver dag med at sammensætte en menu, hvor bæredygtighed og sæsonens råvarer er i fokus. De fleste af råvarerne hentes hjem fra lokale gårde omkring København. Dette gør, at menuen på Odette altid fornyes. Derfor er det oplagt at tage vejen forbi restauranten igen og igen – hver sæson kommer med en ny oplevelse. Alle menuens retter er skabt ud fra en indstilling til, at maden skal være enkel og velsmagende, uden at gå på kompromis med råvarernes kvalitet.
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse får du en 5-retters aftenmenu hos Odette over fire serveringer. Da menuen på Odette er sæsonbaseret, kan den ændre sig alt efter, hvilke råvarer, der er tilgængelige. Men den kunne se sådan her ud:
På første servering får du tatar af dansk kvæg fra Nordjylland med karseemulsion, syltede bolchebeder og sprød malt.
Saltbagt selleri med pærer, hasselnødder og Hallands Siren-ost fra Arla Unika.
Hertil får du Odettes luftige manitobabrød med pisket, brunet smør på kærnemælk.
Anden servering består af perlebygotto med hummer, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, portobellosvamp og dehydreret gulerod.
Tredje servering, aftenens hovedret, består af dagens fisk med persillesmør, syltede sennepskorn, spæde kålskud fra Kiselgaarden og friteret grønkål.
På aftenens fjerde og sidste servering, desserten, får du en chokoladekage med sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde.
Menuen kan også fås vegetarisk eller pescetarisk. Dette skal oplyses ved booking.
475.- / 265,-
Adresse:
Kompagnistræde 18, København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.